Lad os guide dig trygt gennem dit boligsalg

Mange tanker melder sig, når man går med overvejelsen om et salg af sin bolig. ’Er det besværligt med alle de rapporter der skal indhentes, spørgsmål der skal besvares – og er der overhovedet en køber til min ejendom?’, kan være nogle af dem.

Hos Ekman Bolig kender vi boligmarkedet, vi ved hvilke rapporter der skal indhentes og står klar til at hjælpe hvis der er noget I er i tvivl om. Vi ved også, at du skiller dig af med langt mere end blot vægge, lofter, vinduer og tag. Enhver bolig er også et hjem med liv og sjæl – fyldt med minder og historier. Derfor tager vi os god tid til at høre om din historie med boligen – du er jo den der kender den bedst.

Hos Ekman Bolig er vi ikke låst til et postnummer, og med vores lokale rødder godt spredt ud over store dele af Sjælland, er vi parate til at varetage salget af din bolig med et lokalkendskab og en personlig service vi kan stå inde for. Vi er heller ikke en del af en kæde – hos os vil dit boligsalg derfor aldrig blive presset ned i en pakkeløsning. Til gengæld har vi dedikerede, servicemindede sælgere og sagsbehandlere der er klar til at hjælpe dig trygt igennem processen – i det tempo der passer dig.

Vi benytter os af en af markedets bedste fotografer, og finder – i samarbejde med dig, den helt rigtige annonceringsform. Det er bare nogle af de ting der gør, at mange vælger os til at forestå salget af deres bolig.

Vores vigtigste målepunkt for succes er, at du bagefter vil anbefale os til andre sælgere - så ved vi, at vi har betjent dig ordentligt.

Ring eller skriv til os i dag, så tager vi en snak om lige netop dine overvejelser om et boligsalg – det er helt gratis og uforpligtende.

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Referencer