Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på den måde, der passer dig bedst. Hvis du udfylder formularen herunder, finder vi ud af, hvem af os, der bedst kan hjælpe dig.

Du kan selvfølgelig også ringe til os, kontakte os på facebook, messenger og LinkedIn, eller skrive en almindelig e-mail. Vi svarer altid på telefonen i kontortiden, og skriftlige henvendelser besvares så hurtigt som muligt.

Hvis du foretrækker at møde os personligt, er du naturligvis altid velkommen på et af vores kontorer.

Vi ser frem til at høre fra dig

Kontor Roskilde
Ringstedgade 6A
4000 Roskilde

Kontor Hornsherred
Hornsherredvej 282
4070 Kirke Hyllinge

Kontor København
Dampfærgevej 27-29
2100 København Ø

Tlf.: 70231033

E-mail: info@ekmanbolig.dk

Dit hold hos Ekman Bolig

Vi hos Ekman Bolig er opsatte på at give dig den bedste service. Vi har sammensat holdet, så vores kompetencer supplerer hinanden perfekt, og vi er altid fuldt opdateret på den nyeste viden i branchen. Til sammen råder vi over værdifuld erfaring med alle aspekter af ejendomshandel, og vi gør hver især en dyd ud af at specialisere os til fordel for vores kunder.

Derfor kan vi lægge ekstra kvalitet ind i din bolighandel.

Ekman Bolig er medlem af Foreningen Erhvervsmæglerbasen F.M.B.A., der driver Ejendomstorvet.dk

Lars Ekman

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

Lars har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2000, og blev i år 2005 uddannet ejendomsmægler. Han har været daglig leder i to ejendomsmæglerbutikker før han valgte at etablere sin egen forretning. Lars nyder at være fri for de begrænsninger, der ligger i at være bundet til et kædesamarbejde. Hans ambition er nemlig, at Ekman Bolig skal levere og servicere i kompromisløs topkvalitet. Privat bor Lars i Roskilde sammen med sin kone og sine to børn. I fritiden ser man ham gerne enten i løbesko eller på badmintonbanen - eller man kan møde ham som medlem af RT EX.

Telefon: 70231033 · Mobil: 40791033 · E-mail: lars@ekmanbolig.dk

Kai Ekman

Partner, salg og vurdering

Kai har i de seneste 20 år beskæftiget sig med ejendomsbranchen. Dels indenfor rådgivning, finansiering, vurdering og salg af boliger, projekter og erhverv.

Privat bor Kai sammen med sin kæreste Dorte i Pippihuset i det naturskønne Hornsherred ved Roskilde Fjord, der er en del af Fjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land. Kai er broder og patriark i Odd Fellow i Roskilde.

Telefon: 70231033 · Mobil: 22811033 · E-mail: kai@ekmanbolig.dk

Morten Jakobsen

Salgsansvarlig, København - HD (R)

Morten har en baggrund i den finansielle sektor hvor han har næsten 20 års erfaring og senest ageret som Senior Corporate Relationship Manager i Storkøbenhavn. Morten er vant til at agere løsningsorienteret og brænder for den personlige relation, som han mener er livsnerven i ethvert samarbejde. Han er samtidig bevidst omkring værdien af et stærkt netværk og bruger derfor som en helt naturlig del af hverdagen, en del tid på at pleje både bestående, såvel som nye relationer.

Morten bor på Østerbro med kæresten Pernille og bruger lidt af fritiden på en tur i fitnesscenteret eller endnu bedre, en god padel-tennis match.

Mobil: 61656482 E-mail: morten@ekmanbolig.dk

Rikke Riisberg Ekman

Sagskoordinator

Rikke er uddannet finansassistent og er udlært i et af Danmarks største garantiforsikringsselskaber. Her har hun arbejdet med kundeservice på garantiforsikring samt som claims underwriter på kreditforsikringsproduktet. Rikke har været med på sidelinjen i Ekman Bolig næsten siden begyndelsen, da hun er gift med Lars. Hun sætter en ære i at levere god service og betjening af både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Desuden er hun meget perfektionistisk og hendes arbejde er af høj standard.

Telefon: 70231033 · Mobil: 70231033 · E-mail: rikke@ekmanbolig.dk

Belinda Mortensen

Ejendomsmægler, MDE

Da Belinda i 2017 fik sin autorisation som ejendomsmægler, var hun en af de yngste ejendomsmæglere i Danmark. Med ben i næsen har hun taget uddannelsen til ejendomsmægler ved siden af sit daglige arbejde i Ekman Bolig - og hun har klaret alle prøver og eksamener i første forsøg. Tidligere er hun uddannet finansøkonom og har arbejdet som sagskoordinator hos Ekman Bolig siden 2015. Belinda bor sammen med sin kæreste og sin datter i Roskilde, hvor hun har boet hele sit liv og er derfor godt lokalt kendt.

Telefon: 70231033 · E-mail: belinda@ekmanbolig.dk

Camilla Ropers

Fotograf og boligstylist

 

Fotograf og boligstylist med stor æstetisk sans. Jeg har 18 års erfaring som fotograf og speciale i boligrepotager, jeg er derudover også boligstylist og tager mig gerne af styling af boligen inden en fotografering. Jeg er omhyggelig og gør altid mit yderste for at gøre mine fotograferinger til en god oplevelse for kunden. Jeg bestræber mig altid på, at indfange skønheden og det unikke i alting. Jeg er passioneret omkring arkitektur, former, farver, lys og grafiske udtryk.

 

E-mail: info@ekmanbolig.dk

Annika Higraff

Sagskoordinator

Referencer