Det siger kunderne om os

Super venlig og jordnær ejendomsmægler. Fik os til at føle os trygge ved huskøbet, trods at han er sælgers mand. Vi vil klart anbefale dem en anden gang.

Køber af Kirkegårdsvej 7, Gundsømagle

Ekman Bolig har netop solgt min lejlighed på Ringstedgade.

Jeg har været super tilfreds med hele forløbet. Der har været masser af aktivitet og opfølgning efter hver fremvisning og åbent hus. Ekman Bolig får min varmeste anbefaling.

Sælger af Ringstedgade 54E, St., Roskilde

Salg af vores bolig er sket i et tæt samarbejde med Ekman. Ekman har været meget proaktiv og afholdt åbent hus, når der var behov. Ekman har vendt tilbage med tilbagemeldinger på hvordan det åbne hus gik. Ekman følger op på de potentielle købere, der har været. Hos Ekman føler man sig vigtig og arbejdet med at sælge vores bolig har været taget meget alvorligt.

Vi har altid oplevet en positiv og konstruktiv kommunikation. Der blev tager nye billeder, da årstiden skiftede, dejligt. Tak for et godt samarbejde. Vi kan godt anbefale at sælge hus ved Ekman.

Sælger af Lertoften 33, Øm

Vi har solgt vores hus i Jyllinge gennem Ekman Bolig, der har fra start til slut været en professionel tilgang fra Ekman. Vi aftalte en realistisk salgspris fra starten, og det også den pris huset blev solgt til. Selvom det tog 9 måneder at få solgt huset, var der hele tiden opbakning fra Ekman. Vi har været trygge og tilfredse hele vejen i forløbet, og vi har følt at Ekman har været på salget hele tiden.

Sælger af Bakkeager 35, Jyllinge

Vi vil meget gerne sige jer alle en stor tak for indsatsen med salget af vores ejendom på Åbakken 9, 4100 Ringsted. Det har været en dejlig og tryg oplevelse, idet vi har følt os rigtig godt behandlet. Salget er gået hurtigt, 58 liggedage fra påske til nu, det er så flot og over alt forventning, idet vi jo godt kunne været blevet lidt presset, pga. at vi allerede havde anden bolig pr. juni i år.

Derfor godt med en professionel og engageret ejendomsmægler, hvilket vi syntes vi har haft, så endnu engang TAK for det. Vi vil til hver en tid anbefale jer som mægler, såfremt vi hører om nogen, som tænker at sælge deres bolig.

Sælger af Åbakken 9, 4100 Ringsted

Vil man som sælger undgå lange liggetider, må man være realistisk. Hussalg er en tillidssag. Jeg valgte den rigtige ejendomsmægler. Lars Ekman er dygtig, effektiv, og en god rådgiver. Fair overfor køber og sælger. Mit hus blev solgt i løbet af nogle måneder.

Sælger af Vestskellet 16, Gundsømagle

Super professionelt forløb med masser af fremvisninger, og løbende opfølgning og dialog. Vi var meget glade og trygge i det hele.

Sælger af Gadstrupparken 69, Gadstrup

Hos Ekman Bolig har vi fået den service og opmærksomhed, som understreger at vi har vagt den rigtige mægler. Der blev fuldt tæt op på alle kundehenvendelser og fremvisninger og der var hele tiden en tæt dialog omkring aktiviteten på ejendommen. Ekman bolig arbejder yderst professionelt med alt fra start til slut. Vi har haft en rigtig god oplevelse og ville helt sikket vælge Ekman bolig igen.

Sælger af Lavetten 30, Ringsted

Ekman har solgt min lejlighed på 1,5 måned og rådgivet i forbindelse med køb af ny bolig. Alt lige efter bogen. Lars får mine varmeste anbefalinger, virkelig behagelig mægler. Vinnie har stået klar med svar på spørgsmål og klaret praktikken omkring vores nye bolig, det har været en rigtig god støtte 🌟🌟🌟🌟🌟

Sælger af Ringstedgade 29A, 1. tv., Roskilde

Jeg følte mig helt tryg ved at lade Ekman sælge min lejlighed og det gode arbejde resulterede i et meget

hurtigt salg og til prisen. Jeg kan helt klart anbefale dem.

Sælger af Henrik Nielsens Vej 11, 1., Roskilde

Vi satte boligen til salg hos Ekman Bolig i julemåneden 2018 og havde ingen forventning om aktivitet før en gang i januar/februar i det nye år. Men det var godt nok ikke korrekt.

Allerede tredje juledag var der fremvisning og i starten af januar satte ejendomsmægleren "turbo" på, med fremvisninger og åbent hus, vistnok 8-10 gange i løbet af første måned. Fantastisk med den aktivitet, det skulle nok lykkes.

I februar var huset solgt til overtagelse 1. maj. Vi kendte ikke Ekman Bolig inden dette forløb, men må erkende at det har været over al forventning. Kompetent indsats, informationer undervejs og ikke mindst kompetent indsats ved al "papirnusseriet". Efter sådan et vellykket forløb kan vi kun anbefale andre at bruge Ekman Bolig til hushandel.

Sælger af Højmarken 101, Gevninge

Ekman Bolig er et fantastisk sammensat team som leverer fra dag ét. De var aldrig i tvivl om salget, hvilket gav ro i maven. Lukkede salget hurtigt og effektivt og de kan varmt anbefales til dit næste salg!

Sælger af Akacielunden 2, st. tv., Trekroner

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Ekman Bolig! Vi troede alle sammen, at vi stod overfor et rimelig nemt og hurtigt salg- men det blev desværre ikke sådan. Til gengæld blev vi ikke på et eneste tidspunkt tilsidesat af mæglerne hos Ekman Bolig. Vi havde gennem hele processen en god kontakt og nogle engagerede mæglere, som blev ved at arbejde for et salg. Super kompetente og menneskelige mæglere, som kan deres kram!

Sælger af Kristiansminde 28, Roskilde

Når man vælger at sætte noget til salg som har været rammen om ens familie igennem mange år, skal det være med en god fornemmelse i maven. Ekman afkodede hurtigt vores behov og dækker vores forventninger 360° på hele rejsen. På intet tidspunkt i købs- eller salgsfasen har vi manglet information eller hjælp. Hele teamet opfylder vores krav til en professionel ejendomsmægler. Tillid - tilstedeværelse – troværdighed.

Sælger af Skelbækvej 1, Viby Sjælland

Helt igennem nærværende, personlig, professionel, og respekterende behandling i forbindelse med salg af vores bolig. Jeg kan varmt anbefale Ekman Bolig, i forbindelse med salg og køb. Har været dejligt, at kunne læne sig trygt op ad et professionelt team i Ekman Bolig i hele processen med salg af bolig.

Sælger af Klokkervej 61, Roskilde

Tak Ekman-team for salg af vores hus på kun 4 måneder, og især for jeres personlige og særdeles høje serviceniveau!

Sælger af Stengårdsvej 6, Kirke Hvalsø

Vi har fået solgt vores rækkehus gennem Ekman Bolig, hvor ejendomsmægler Lars Ekman fik os til at føle vi var i trygge og yderst kompetente hænder. Vi vil klart anbefale Lars og hans professionelle administrative team til enhver, som går med salgstanker.

Sælger af Kristiansminde 50, Roskilde

Der var et åbent hus i starten af salget, og derefter en masse fremvisninger, som resulterede i et solgt hus på 2 måneder. Ekman Bolig har været meget effektive, og taget hurtigt fat i mulige købere i hele processen. Derfor det hurtige salg. Vi kan varmt anbefale Ekman Bolig, og vil helt sikkert bruge dem igen, hvis vi skal sælge eller købe en anden gang.

Sælger af Bymarken 10, Jystrup

Ekman Bolig satte vores 149 m2 store hus i Himmelev til salg, og efter 26 dage havde vi den endelige handel i hus. Vi har oplevet Ekman Bolig som et meget dynamisk team, der satte alle ressourcer ind på at sælge huset. Vi føler, at vi har fået en første klasses behandling. Vi kan kun give de bedste anbefalinger af Ekman Bolig.

Sælger af Rørholm 22, Himmelev

Efter at have haft besøg af et bredt udsnit af ejendomsmæglere, var vi ikke i tvivl om at Ekman Bolig skulle stå for salget af Snoldelev Bygade 24B. Vi kan ikke forestille os nogen bedre proces, og vil til enhver tid benytte Ekman Bolig igen, hvis vi skulle få brug for en troværdig og ikke mindst oprigtig mægler igen.

Vi kan på det varmeste anbefale Ekman Bolig til alle i vores netværk.

Sælger af Snoldelev Bygade 24B, Snoldelev

Referencer