Det siger kunderne om os

Ekman Bolig kan varmt anbefales.

Jeg har solgt min lejlighed på under en måned gennem Ekman Bolig. Jeg valgte dem efter besøg af andre egendomsmæglere - grundet at Lars gav mig en meget mere professionel og troværdig behandling under vurderingen.

De har været top professionelle og hjælpsomme hele vejen igennem processen. De har mine varmeste anbefalinger.

Sælger af Tofthøjvej 16, st. mf., Viby Sjælland

Vi har solgt bedstemors hus gennem Ekman Bolig. Fra første færd har vi oplevet en god kombi af både medmenneskelig og top professionel behandling. De kender markedet og satte en god og realistisk pris. Samarbejdet hele vejen igennem har været fantastisk nemt for os. De har været flexible hele vejen, om det har været at formidle tilbud fra en havemand til at stå for at lukke diverse håndværkere m.m. ind før, under og efter salg, når vi har været forhindret!

Sælger af Svanevej 8, Roskilde

Kai Ekman har stået for salget af vores sommerhus, og det har været en meget professionel og behagelig salgsproces, hvor vi løbende er blevet informeret om fremvisninger mv. Sommerhuset blev solgt til en fin pris og hurtigt, så vi kan varmt anbefale Ekman Bolig. 

Sælger af Ørnevænget 14, Vellerup

Vi har haft det mest smidige og nemme samarbejde med Morten og Ekman Bolig. Morten er meget lydhør og altid tilgængelig. Oplevelsen med Ekman Bolig og Morten var særdeles positiv. Vi har allerede sendt vores bedste anbefalinger ud i netværket. Tak. 

Sælger af Århusgade 83, 1. th., Østerbro

Ekman Bolig har solgt vores hus og hele vejen fra vurdering til solgt har Ekman Bolig været yderst professionel og kompetent samt meget behagelig og imødekommende.
Lars Ekman er altid til at få fat på hvis der er spørgsmål der trænger sig på.
Så vi kan kun på det varmeste anbefale Ekman Bolig.

Sælger af Ryttergårdsbakken 4, Gundsømagle

Tidligere erfaring med Ekman Bolig gjorde det nemt at vælge en seriøs mælger til salget af villaen i Hvidovre. Super, altid god sparring undervejs i forløbet, kombineret med en hurtig og professionel håndtering og feedback. Som forventet igen et super samarbejde med Ekman Bolig og hans faste stab.

De bedste anbefalinger herfra.

Sælger af Ege Alle 37, Hvidovre

Vi er meget tilfredse med den professionelle og kompetente måde som Lars Ekman og hans team har udvist i hele salgsprocessen, lige fra vores første møde, til huset var solgt meget hurtigt efter.

Alt har været perfekt med super salgsopstilling og fantastiske flotte billeder.

At Lars hele vejen igennem, har stået for opgaven og fremvisningerne, har helt sikkert betydet at huset blev solgt så hurtigt og endda til over udbudsprisen.

Sælger af Ledreborg Allé 1G, Lejre

Min bolig blev solgt på halvanden uge efter den blev annonceret på nettet til fuld pris, så jeg kan kun være yderst tilfreds med Ekman Bolig, som holdt mig fint orienteret under hele forløbet.

Sælger af Ladegårdsvej 28, Gundsømagle

Meget kompetente og engagerede ejendomsmæglere. Hurtig opfølgning og klar kommunikation efter alle fremvisninger. Planlægger fremvisninger så det er til mindst mulig gene. Både Lars og Kai Ekman som jeg mødte under forløbet er både rare mennesker og yderst professionelle.

Sælger af Kristiansminde 3, Roskilde

En helt fantastik rejse startede en fredag eftermiddag i september 2021 efter Lars Ekman v/Ekman Bolig kom forbi og vurderede mit rækkehus i Svogerslev.

Efter en gennemgang af huset og en god snak om nærområdet og ikke mindst mine forventninger til salget osv - præsenterede Lars sin vurdering af huset for mig.

Vurderingen lå umiddelbart en smule under den vurdering to andre mæglere havde givet tidligere.

Da jeg bemærkede det sagde Lars “hvis du vil have solgt hurtigt er det prisen”.

Senere samme aften sendte jeg en “føler” ud på Facebook i form af en billedserie af mit hus samt prisen.

I løbet af et døgn kom der 35 henvendelser heraf 5 seriøse! Og mandag eftermiddag kom det par på besøg, som skulle vise sig at være køberne af mit skønne rækkehus.

Så fra den fredag eftermiddag, hvor Lars Ekman vurderede mit hus og til købernes frist udløb og alt var underskrevet - gik der 20 dage!

Vurderingen fra Ekman bolig var fuldstændig realistisk og korrekt! Og papirarbejdet fungerede perfekt med Ekman Boligs medarbejdere - især Belinda Mortensen var en super god tovholder med et godt overblik og løbende orientering hvilket gjorde hele salget til en god og tryg oplevelse.

Jeg vil på det varmeste anbefale Ekman Bolig 🤗

Sælger af Lynghøjen 9, Svogerslev

Dejligt personligt engagement, virkelig rart med en lokal troværdig mælger med kendskab til området. Anbefales på det kraftigste.

Sælger af Elmevej 41, Roskilde

Professionel rådgivning om ALT. Hurtig tilbagemelding på spørgsmål osv., selv på en søndag kl 22:00. Vores varmeste anbefaling til hele team Ekman Bolig.

Sælger af Frølundevej 80, Korsør

Da min afdøde mors hus skulle sælges, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var Lars Ekman, der skulle forestå salget. Et hussalg handler i høj grad om tillid. Min mor havde gennem tidligere køb og salg haft tillid til Lars Ekman, og denne tillid levede Lars og hans dygtige medarbejdere til fulde op til. Ekman Bolig var meget proaktive i salget, viste flittigt frem og var gode til at melde tilbage/informere. At huset blev solgt over udbudspris og faktisk til netop den pris Ekman i første omgang havde foreslået, viser også dygtighed. Jeg kan således varmt anbefale Ekman Bolig.

Sælger af Egen 14, Svogerslev

Ekman Bolig forestod salget af min landejendom og blev valgt på grund Lars Ekmans lokalkendskab i Odsherred. Samtidig var jeg overbevist om at køberen skulle findes øst for Roskilde, og dermed gav det god mening at lade Ekman Bolig få opgaven. Fik undervejs proffesionel rådgivning og feedback og salget gik i hus til udbudsprisen. Super samarbejde med Ekman Boligs faste stab.

De bedste anbefalinger herfra.

 

Sælger af Underød Huse 10, Nykøbing Sj.

Jeg sender jer de bedste anbefalinger.

Jeg valgte Ekman Bolig og havde en SUPER god behandling af Lars og Belinda samt deres team i hele arbejdet omkring salg af mit sommerhus på Tranehalsen 17, 4000 Roskilde.

Vil også bruge dem igen til efteråret 2021.

Sælger af Tranehalsen 17, Gevninge

Da vi stod og skulle vælge en ejendomsmægler til at varetage salget af vores hus i Roskilde, så kunne vi konstatere at der var mange ejendomsmæglere at vælge imellem. Efter at have lavet en grundig research af disse, så var vi på ingen måder i tvivl om vores valg efter mødet med Lars fra Ekman Bolig. Fra den første indledende dialog og hele vejen i gennem salgsprocessen har vi mødt en enorm kompetent, troværdig, imødekommende, empatisk og professionel samarbejder i form af såvel Lars som resten af medarbejderne hos Ekman Bolig. På baggrund af et smukt udarbejdet salgsmateriale, en god løbende dialog, masser af fremvisninger og en yderst tilfredsstillende salgspris, så har vi kun roser til overs for Ekman Bolig. Tusind tak for samarbejdet og vores bedste anbefalinger herfra.

Sælger af Forsythiavej 1, Roskilde

Jeg indgik i et samarbejde med Lars Ekman om salg af min bolig og vi vidste begge at det var en udfordrende opgave, da der var nogle omstændigheder ved ejendommen, der skulle håndteres klogt - også til købers fordel. Hele vejen igennem det godt halve års tid, det tog at få solgt mit hus, har Lars Ekman ydet et fremragende indsats. Med vedholdenhed, høj energi og troværdighed har fremvisninger, løbende udfordrende og det endelige salg været varetaget til min fulde tilfredshed. Jeg har oplevet mig i sikre hænder og kan kun give Lars Ekman mine oprigtigste anbefalinger. Som bonus så var Lars Ekman hurtig ved havelågen, så salget af mit hus kom til at indgå i en byttehandel med en ønskebolig i København.

Det er kun tilbage at sige et STORT TAK for samarbejdet.

Sælger af Hornsherredvej 416A, Kirke Hyllinge

Vi valgte Ekman Bolig da vi havde bemærket, at de havde haft mange boliger til salg i vores område - og derved måtte have et godt kendskab til lokalmiljøet og eventuelle kunder som kunne være interesseret i en bolig som vores. Det viste sig at holde stik.

Alle vores forventninger og forhåbninger blev i den grad indfriet - og på under en uge fandt de nogle købere til vores lille hus. Kai og Lars har været enormt behagelige gennem forløbet og Belinda hjalp os trygt igennem købet af vores nye bolig. Vi kan derfor, på det varmeste anbefale Ekman Bolig.

Sælger af Rypevej 4, Roskilde

Ekman Bolig har solgt vores hus - til prisen, på kun 15 dage.

Lars Ekman er ikke bare en dygtig mægler, men også en virkelig behagelig person, som både tager sig god tid, og virker oprigtig og professionel. Vi har følt os i gode hænder fra start til slut og er blevet løbende informeret om status. Salget gik hurtigt og med hjælp fra hele Ekman teamet er processen afsluttet på bedste vis.

Vi giver Lars Ekman de bedste anbefalinger.

Sælger af Mågevej 12, Roskilde

Efter 2,5 år med forskellige store ejendomsmæglere uden held med salg, valgte vi Ekman Bolig da vi havde hørt at de havde en anden tilgang - og det gav pote. Allerede efter 2 dage var den endelige køber ude og kigge, og efter 14 dage var der lavet købsaftale. Tror det betyder noget at Ekman er familie drevet.

Sælger af Klosterengen 100, Roskilde

Professionelt og fremragende samarbejde vi havde med Ekman da han solgte vores hus i Himmelev. Papirarbejdet var i orden og det hele spillede bare. Lars fandt i øvrigt en ny bolig til os som vi glæder os til at flytte ind i. Min varmeste anbefaling til Lars og hele teamet.

Sælger af Rørsangervej 9, Roskilde

Ekman Bolig solgte vores rækkehus og i den forbindelse har vi været meget tilfredse med hele processen. Lars er en professionel, imødekommende og entusiastisk mand, som altid er en fornøjelse at tale med. Lige fra begyndelsen til salget er endeligt, er han grundig til at forklare processen, hvilket gjorde os trygge. Han er optimistisk og samtidig realistisk. Lars er altid til at få fat på og klar til at drøfte store og små spørgsmål ift. salget. Vi vil helt klart anbefale Lars og Ekman Bolig til andre – både som køber og sælger.

Sælger af Birkekær 37, Roskilde

Vi valgte Ekman Bolig, da vi havde hørt at de var stærke i Roskilde området.

Vi har været rigtig glade for hele processen. De har været meget hjælpsomme i hele forløbet og nemme at få fat på hvis der har været spørgsmål. Vi vil klart give dem vores bedste anbefalinger.

Sælger af Baunevej 28, Ågerup

Vores oplevelse med Ekman Bolig har været en helt ideel kombination af yderst kompetent og professionelt arbejde, samtidigt med en meget personlig relation med den rette forståelse for vores familiesituation. Det har resulteret i et salgsforløb, som er gået over alt forventning, både på det økonomiske og personlige plan. Vi kan derfor varmt anbefale at tage en dialog med Ekman, hvis man går i salgstanker.

Sælger af Himmelev Have 62, Roskilde

Vores oplevelse med Ekman Bolig har været rigtig god! Huset blev solgt på ca. 5 uger og der har hele vejen igennem, været hjælp at hente. Belinda svarer bl.a. på mails kl. 23 om aftenen. Lars er en dygtig mægler med god fornemmelse af processen og sine kunder, og altid til at få fat på.

Vi giver vores varmeste anbefalinger.

Sælger af Ejlesøvej 15, Gundsømagle

Jeg har solgt min lejlighed igennem Ekman Bolig, det har været et professionelt salgsforløb.

Jeg har været yderst tilfreds. Lejligheden blev solgt på 1 uge. Kan klart anbefale Ekman Bolig.

Sælger af Roskildevænget 58, 1. tv., Roskilde

Vi syntes det har været et super godt og nemt forløb. Gode tilbagemeldinger og informationer løbende i processen. Det gik så dejligt hurtigt at vi dårlig nåede at opdage at boligen var til salg.

Vi har været ovenud tilfredse med hele forløbet.

Sælger af Kretavej 15, 2. Th., København S

Vi oplevede en rigtig god kontakt med Lars fra Ekman Bolig i forbindelse med salget af vores hus, og han fulgte hele tiden hurtigt op på de fremvisninger, der var. På den måde kunne vi bevare en realistisk optimisme igennem hele processen. Vi endte med at sælge til en for os rigtig pris, uden at salget tog for lang tid. Af samme grund købte vi også vores nye hus gennem Ekman Bolig, fordi Lars via sit lokalkendskab gjorde os opmærksomme på et interessant skuffesalg i nærområdet. Vi kan derfor kun anbefale Ekman Bolig til andre.

Sælger af Tofteengen 6, Ågerup

Vi har været yderst tilfredse med Ekman Boligs håndtering af vores hussalg. Vi fik besked i god tid om fremvisninger, og hvem som skulle stå for fremvisningen. Alt i alt er kontakt og salg gået rigtig godt og effektivt. Tak for et godt samarbejde.

Sælger af Brordrupvej 25, Gadstrup

Vi oplevede en professionel og tryg salgsproces med højt informationsniveau hele vejen igennem processen. Indgåede aftaler blev overholdt. Vores anbefalinger til Morten fra Ekman Bolig.

Sælger af Torveporten 27, 4., th., 2500 Valby

Tak for en super god måde I har solgt vores mors hus på. Har kun positivt at sige om jeres professionelle tilgang, hvor vi var i trygge hænder fra start til slut. Kan 100% anbefales.

Sælger af Ørebjergvej 51, Gundsømagle

Super venlig og jordnær ejendomsmægler. Fik os til at føle os trygge ved huskøbet, trods at han er sælgers mand. Vi vil klart anbefale dem en anden gang.

Køber af Kirkegårdsvej 7, Gundsømagle

Ekman Bolig har netop solgt min lejlighed på Ringstedgade.

Jeg har været super tilfreds med hele forløbet. Der har været masser af aktivitet og opfølgning efter hver fremvisning og åbent hus. Ekman Bolig får min varmeste anbefaling.

Sælger af Ringstedgade 54E, St., Roskilde

Salg af vores bolig er sket i et tæt samarbejde med Ekman. Ekman har været meget proaktiv og afholdt åbent hus, når der var behov. Ekman har vendt tilbage med tilbagemeldinger på hvordan det åbne hus gik. Ekman følger op på de potentielle købere, der har været. Hos Ekman føler man sig vigtig og arbejdet med at sælge vores bolig har været taget meget alvorligt.

Vi har altid oplevet en positiv og konstruktiv kommunikation. Der blev tager nye billeder, da årstiden skiftede, dejligt. Tak for et godt samarbejde. Vi kan godt anbefale at sælge hus ved Ekman.

Sælger af Lertoften 33, Øm

Vi har solgt vores hus i Jyllinge gennem Ekman Bolig, der har fra start til slut været en professionel tilgang fra Ekman. Vi aftalte en realistisk salgspris fra starten, og det også den pris huset blev solgt til. Selvom det tog 9 måneder at få solgt huset, var der hele tiden opbakning fra Ekman. Vi har været trygge og tilfredse hele vejen i forløbet, og vi har følt at Ekman har været på salget hele tiden.

Sælger af Bakkeager 35, Jyllinge

Vi vil meget gerne sige jer alle en stor tak for indsatsen med salget af vores ejendom på Åbakken 9, 4100 Ringsted. Det har været en dejlig og tryg oplevelse, idet vi har følt os rigtig godt behandlet. Salget er gået hurtigt, 58 liggedage fra påske til nu, det er så flot og over alt forventning, idet vi jo godt kunne været blevet lidt presset, pga. at vi allerede havde anden bolig pr. juni i år.

Derfor godt med en professionel og engageret ejendomsmægler, hvilket vi syntes vi har haft, så endnu engang TAK for det. Vi vil til hver en tid anbefale jer som mægler, såfremt vi hører om nogen, som tænker at sælge deres bolig.

Sælger af Åbakken 9, 4100 Ringsted

Vil man som sælger undgå lange liggetider, må man være realistisk. Hussalg er en tillidssag. Jeg valgte den rigtige ejendomsmægler. Lars Ekman er dygtig, effektiv, og en god rådgiver. Fair overfor køber og sælger. Mit hus blev solgt i løbet af nogle måneder.

Sælger af Vestskellet 16, Gundsømagle

Super professionelt forløb med masser af fremvisninger, og løbende opfølgning og dialog. Vi var meget glade og trygge i det hele.

Sælger af Gadstrupparken 69, Gadstrup

Hos Ekman Bolig har vi fået den service og opmærksomhed, som understreger at vi har vagt den rigtige mægler. Der blev fuldt tæt op på alle kundehenvendelser og fremvisninger og der var hele tiden en tæt dialog omkring aktiviteten på ejendommen. Ekman bolig arbejder yderst professionelt med alt fra start til slut. Vi har haft en rigtig god oplevelse og ville helt sikket vælge Ekman bolig igen.

Sælger af Lavetten 30, Ringsted

Ekman har solgt min lejlighed på 1,5 måned og rådgivet i forbindelse med køb af ny bolig. Alt lige efter bogen. Lars får mine varmeste anbefalinger, virkelig behagelig mægler. Vinnie har stået klar med svar på spørgsmål og klaret praktikken omkring vores nye bolig, det har været en rigtig god støtte 🌟🌟🌟🌟🌟

Sælger af Ringstedgade 29A, 1. tv., Roskilde

Jeg følte mig helt tryg ved at lade Ekman sælge min lejlighed og det gode arbejde resulterede i et meget

hurtigt salg og til prisen. Jeg kan helt klart anbefale dem.

Sælger af Henrik Nielsens Vej 11, 1., Roskilde

Vi satte boligen til salg hos Ekman Bolig i julemåneden 2018 og havde ingen forventning om aktivitet før en gang i januar/februar i det nye år. Men det var godt nok ikke korrekt.

Allerede tredje juledag var der fremvisning og i starten af januar satte ejendomsmægleren "turbo" på, med fremvisninger og åbent hus, vistnok 8-10 gange i løbet af første måned. Fantastisk med den aktivitet, det skulle nok lykkes.

I februar var huset solgt til overtagelse 1. maj. Vi kendte ikke Ekman Bolig inden dette forløb, men må erkende at det har været over al forventning. Kompetent indsats, informationer undervejs og ikke mindst kompetent indsats ved al "papirnusseriet". Efter sådan et vellykket forløb kan vi kun anbefale andre at bruge Ekman Bolig til hushandel.

Sælger af Højmarken 101, Gevninge

Ekman Bolig er et fantastisk sammensat team som leverer fra dag ét. De var aldrig i tvivl om salget, hvilket gav ro i maven. Lukkede salget hurtigt og effektivt og de kan varmt anbefales til dit næste salg!

Sælger af Akacielunden 2, st. tv., Trekroner

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Ekman Bolig! Vi troede alle sammen, at vi stod overfor et rimelig nemt og hurtigt salg- men det blev desværre ikke sådan. Til gengæld blev vi ikke på et eneste tidspunkt tilsidesat af mæglerne hos Ekman Bolig. Vi havde gennem hele processen en god kontakt og nogle engagerede mæglere, som blev ved at arbejde for et salg. Super kompetente og menneskelige mæglere, som kan deres kram!

Sælger af Kristiansminde 28, Roskilde

Når man vælger at sætte noget til salg som har været rammen om ens familie igennem mange år, skal det være med en god fornemmelse i maven. Ekman afkodede hurtigt vores behov og dækker vores forventninger 360° på hele rejsen. På intet tidspunkt i købs- eller salgsfasen har vi manglet information eller hjælp. Hele teamet opfylder vores krav til en professionel ejendomsmægler. Tillid - tilstedeværelse – troværdighed.

Sælger af Skelbækvej 1, Viby Sjælland

Helt igennem nærværende, personlig, professionel, og respekterende behandling i forbindelse med salg af vores bolig. Jeg kan varmt anbefale Ekman Bolig, i forbindelse med salg og køb. Har været dejligt, at kunne læne sig trygt op ad et professionelt team i Ekman Bolig i hele processen med salg af bolig.

Sælger af Klokkervej 61, Roskilde

Tak Ekman-team for salg af vores hus på kun 4 måneder, og især for jeres personlige og særdeles høje serviceniveau!

Sælger af Stengårdsvej 6, Kirke Hvalsø

Vi har fået solgt vores rækkehus gennem Ekman Bolig, hvor ejendomsmægler Lars Ekman fik os til at føle vi var i trygge og yderst kompetente hænder. Vi vil klart anbefale Lars og hans professionelle administrative team til enhver, som går med salgstanker.

Sælger af Kristiansminde 50, Roskilde

Der var et åbent hus i starten af salget, og derefter en masse fremvisninger, som resulterede i et solgt hus på 2 måneder. Ekman Bolig har været meget effektive, og taget hurtigt fat i mulige købere i hele processen. Derfor det hurtige salg. Vi kan varmt anbefale Ekman Bolig, og vil helt sikkert bruge dem igen, hvis vi skal sælge eller købe en anden gang.

Sælger af Bymarken 10, Jystrup

Ekman Bolig satte vores 149 m2 store hus i Himmelev til salg, og efter 26 dage havde vi den endelige handel i hus. Vi har oplevet Ekman Bolig som et meget dynamisk team, der satte alle ressourcer ind på at sælge huset. Vi føler, at vi har fået en første klasses behandling. Vi kan kun give de bedste anbefalinger af Ekman Bolig.

Sælger af Rørholm 22, Himmelev

Efter at have haft besøg af et bredt udsnit af ejendomsmæglere, var vi ikke i tvivl om at Ekman Bolig skulle stå for salget af Snoldelev Bygade 24B. Vi kan ikke forestille os nogen bedre proces, og vil til enhver tid benytte Ekman Bolig igen, hvis vi skulle få brug for en troværdig og ikke mindst oprigtig mægler igen.

Vi kan på det varmeste anbefale Ekman Bolig til alle i vores netværk.

Sælger af Snoldelev Bygade 24B, Snoldelev

Referencer