Lysholmvej 1, Ørsted, 4622 Havdrup

Firlænget gård med renoveret stuehus i idylliske omgivelser

Når I drejer ned af Lysholmvejs grusbelagte allé, er det klart at I befinder jer i utroligt idylliske omgivelser. Mellem træer og buske dukker Lysholmgaard frem, som taget direkte ud af en Morten Korch-kulisse med et smukt stuehus, brostensbelagt gårdsplads og en parklignende have. Stuehuset er opført i 1878 og præsenterer sig flot med nyere, sortglaseret tag samt nyere døre og vinduer.

Ejendommen er oplagt til familien som ønsker at bo i de naturskønne rammer, og som måske kunne have glæde af de mange muligheder som pladsen i de tre yderligere længer giver. Længerne er ikke istandsat, og giver derfor de bedste muligheder for at indrette jer med det I har behov for - hvad enten det er til garage til opbevaring af biler, værksted til den selvstændige, kontorfaciliteter, lager eller til mindre dyrehold som de oprindeligt har været brugt til.
Til ejendommen hører 2 ha jord, som er udlagt til grønne arealer, heriblandt to indhegnede folde og en smuk park, hvor de mange pragtfulde kroge og terrasser giver jer mulighed for at nyde tilværelsen.

Gæster vil blive budt velkommen i stuehusets lyse entré, mens I formentlig selv i hverdagen vil benytte jer af den praktiske indgang beliggende ved husets bryggers. Generelt er boligen kendetegnet ved et fantastisk lysindfald, og det gør sig også gældende for entréen, der på venstre hånd giver adgang til et badeværelse med terrazzogulv og badekar. Døren ved siden af åbner ind til et værelse, mens trappen giver adgang til 1. sal. Fra entréen får I ligeledes adgang til den første af de i alt 3 stuer, hvor der som i de fleste rum er lagt et smukt trægulv. For enden af stuen er der endnu et værelse, mens der på venstre hånd er åbent ind til den næste stue, som i dag er indrettet til spisestue. Et sæt franske døre åbner ud til haven, ligesom her også er adgang til boligens opholdsstue.
Overalt I ejendommen bliver I mødt af en lys og behagelig atmosfære, og det gælder også for køkkenet, der gemmer sig bag fyldningsdøren i spisestuen. Køkkenet er holdt i en klassisk stil med fine detaljer såsom en kogeniche samt indbyggede spots i loftet. Via baggangen får I både adgang til bryggerset og til kælderen, der indeholder flere disponible rum.
Slutteligt får I på boligens 1. sal to lyse og charmerende værelser, hvor det ene giver adgang til walk-in closet.

Den naturskønne beliggenhed vil naturligt danne grobund for mange gå, eller løbeture rundt i det smukke landskab, mens I stadig kun er 2 km fra Havdrup og 4 km fra Viby Sj. hvor I begge steder får gode indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og station med tog til Roskilde. Da ejendommen er beliggende i Roskilde Kommune er skoledistriktet også tilhørende i Viby, hvortil der endda er stisystemer. Fra ejendommen er der kun 11 km til Roskilde hvor I finder et større udvalg af specialforretninger, restauranter mv.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne skønne landejendom.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale