Lykkesholmvej 1, Osted, 4320 Lejre

Unik funkisvilla på 2.500 kvm. naturgrund i Osted

Her har I muligheden for at flytte direkte ind i en utrolig velholdt funkisvilla, beliggende på en 2.525 kvm. stor naturgrund i Osted. I villaen er der flere eksklusive indretningsløsninger som den moderne familie vil elske, herunder lyskasser i loftet, halvvæg til adskillelse af køkken og stue, samt store badeværelser. Materialevalget er også helt i top med alle armaturer fra VOLA, køkkenbordplade i Wenge og granit, samt Travertin gulve.

Villaen er beliggende ugenert for enden af en lille småstensbelagt vej, hvor I bliver mødt af en flot hvidskuret ejendom med zinkindfattede udhæng, flisebelagt indkørsel og dobbelt carport og garage, hvortil der både er port og dør. 

Indendørs bliver I mødt af villaens entré, der ligeledes fungerer som fordelingsgang, og byder jer videre ind i villaens store, unikke opholdsrum. Her får I et stilrent men personligt køkken i hvide, grebsfrie elementer med en tilhørende bordplade i hårdt træ. Der er tænkt i både stil og funktionalitet med de flotte, gulvklinker, barplads og udsigt mod både spiseplads, og den ene opholdsafdeling. For enden af spisepladsen er der opsat en afskærmende halvvæg mod rummets anden opholdsafdeling. Lysindfaldet findes nærmest ikke bedre, med lyskasser i loftet og vinduer hele vejen hen langs rummets ene side. Udgang til haven får I fra begge opholdsområder, hvor I træder direkte ud på den skønne fliseterrasse der er omgivet af den store have.

I villaen finder I hele 4 værelser, der alle er med indbyggede skabe, og to badeværelser, der begge er holdt i stilrent design med mørke klinker og hvide elementer. I det største badeværelse er der desuden to håndvaske og badekar.
Slutteligt rummer villaen også et lyst og lækkert bryggers med masser af skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler samt grovvask, og naturligvis med direkte indgang udefra.

Osted er en mindre by beliggende 15 minutters kørsel fra Roskilde og 20 minutter fra Ringsted, og med offentlig transport til begge byer. I byen er der både skole, daginstitutioner og masser af fritidstilbud. Desuden er der flere dagligvarebutikker og specialforretninger.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne skønne funkisvilla.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale