Emilsgave 55, 4130 Viby Sjælland

Lys og rummelig villa til den pladskrævende familie

Velkommen til Viby, hvor I nu kan flytte ind i en spændende etplansvilla fra 1979 med en arkitekttegnet tilbygning, der indeholder to værelser. Boligen vil være et oplagt hjem for børnefamilien, der har brug for plads, og I kan glæde jer til en sydvestvendt have med et dejligt terrassemiljø.

I træder direkte ind i et stort og stort og funktionelt bryggers, med rig mulighed for opbevaring, ligesom både vaskemaskine og tørretumbler er installeret. Et uundværligt rum i børnefamiliens hverdag. Fra bryggerset er der adgang til et af villaens to lyse badeværelser dette med bruseniche - hvor I fra den tilstødende fordelingsgang får adgang til villaens andet badeværelse med badekar.
Langs villaens fordelingsgang er tre gode værelser placeret, og for enden er der adgang til villaens og familiens samlingspunkt - det store alrum der rummer både stue og køkken. Det nyere køkken er fra Aubo, og byder på utrolig god opbevarings- og bordplads. Elementerne er med stilfulde fronter i lyst træ, og med en mørk bordplade der giver personlighed og kontrast i indretningen. I den store stue får I masser af plads til at indrette jer med både opholds- og spiseafdeling, mens I får et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier ud mod villaens udestue, som der er adgang til fra stuen. Fra køkkenafdelingen af der desuden udgang til en skøn terrasse med åben pejs.
Fra stuen er der ligeledes adgang til villaens arkitekttegnede tilbygning, med to værelser. Ideel at bruge til forældreafdeling med kontor og stort soveværelse med egen udgang til haven.

Rundt om villaen udfolder sig en ganske ugenert have, hvor I kan nyde udelivet i private omgivelser. Havens terrasser ligger perfekt i forhold til solen, der følges fra morgen til aften i sommermånederne. Den store træterrasse vil være lige til at indrette med både solsenge og havemøbler, mens det afskærmede terrassemiljø ved tilbygningen vil gøre sig godt i aftenstunden. Den flisebelagte indkørsel fører op mod en carport, hvor bilen kan holde i læ for vejr og vind.

På adressen bliver I en del af et fredfyldt villakvarter med kort afstand til et grønt område med legeplads langs Lavringe Å, ligesom både skole og børnepasning er at finde i nærområdet - endda med lukket stisystem til skolen. Viby har et mindre indkøbsstrøg med specialbutikker, og I får valgmuligheder, når det kommer til de daglige indkøb med hele to supermarkeder. Byen er tilmed godt forbundet til resten af Sjælland med offentlig transport, og I kan f.eks. tage toget til både Roskilde og København.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne skønne familievilla.