Bernersvej 1, Gundsømagle, 4000 Roskilde

Lys og indbydende familievilla på blind stikvej i Gundsømagle

Denne lyse og indbydende villa er nu klar til, at danne rammerne om en ny familie. Villaen er beliggende på en blind stikvej i Gundsømagle hvor I får de bedste betingelser for en skøn hverdag hvor børnene trygt kan færdes via stisystemer rundt i byen, samt med gåafstand til skole, daginstitutioner, sportsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Naturen omkring Gundsømagle er også enestående, byen er omgivet af marker, og er man frisk på en travetur er Gulddysseskoven lige i nærheden.

Udendørs bliver I budt velkommen på ejendommen med en stor have der omkranser villaen, flisebelagt indkørsel med carport, og flisegang hen til villaens to indgange. Her kan I vælge at entrere både via bryggers og entré. I hverdagen vil det praktiske bryggers formentlig være den foretrukne indgang, hvor det klinkebelagte gulv kan tåle beskidte flyverdragter og våde støvler. Dertil er der bord- og opbevaringsplads, samt vaskemaskine.
Fra bryggerset kommer I videre ud i villaens køkken hvor de hvide, stilrene elementer skaber den røde tråd til bryggerset. I køkkenet er der ligeledes masser af god opbevarings- og arbejdsplads mens der også er plads til spiseafdeling. Fra villaens entré er der adgang til de øvrige rum, med i alt 3 gode værelser der alle byder på skabsvæg, samt to lyse badeværelser og stue. Stuen er indrettet med store vinduespartier og terrassedør ud mod haven, og I får således et rigtig godt lysindfald tillige med mange gode indretningsmuligheder og plads til flere 'rum i rummet'.

Villaens have er anlagt med en stor græsplæne der går næsten hele vejen rundt om huset, samt med enkelte træer og buske, og naturligvis hæk ud mod vejen. Dertil to gode fliseterrasser så I kan rykke rundt efter solen. En meget overskuelig have som nemt kan anlægges med flere buske og bede hvis man ønsker det. Trampolin og gyngestativ er der i særdeleshed også plads til. Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne skønne familievilla.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale