Torndyssevej 16, Gundsømagle, 4000 Roskilde

Åbent hus: 04.12.2022 fra kl. 15:00 til kl. 15:30

Skøn familievilla med stor udestue og niveauopdelt have - centralt i Gundsømagle

Er I familien der drømmer om ekstra plads i hverdagen, og en villa der bare har lidt ekstra af det hele - så er muligheden i denne skønne familiebolig - med bred indkørsel, stort disponibelt rum i underetagen, rummelig stue med pejs, udestue og en frodig have med hævet terrasse der delvist er overdækket.

I bliver budt velkommen i villaens lyse, møblerbare entré, der også fungerer som fordelingsgang. Herfra får I adgang til alle husets 3 værelser, begge badeværelser, underetage samt stue og køkken.
Køkkenet er pænt og velholdt, og adskilt fra et lille spiseområde af en halvvæg. Man kan vælte denne og få mere spiseplads hvis man ønsker det. I stuen er der derimod rigtig god plads til at indrette spiseafdeling samtidig med der stadig er plads til opholdsafdeling, og kontorhjørne mv. Den helt store flydesofa vil komme til sin ret foran den smukke, gamle pejs hvor I samtidig kan nyde udsigten ud mod haven gennem det store vinduesparti.
Fra stuen er der desuden skydedør ud mod den skønne udestue hvor lyset strømmer ind hele vejen rundt. Her kan I ideelt forlænge ydersæsonerne og drømme jer mod varme himmelstrøg mens I plukker vindruer direkte fra rankerne i loftet. Fra udestuen er der desuden videre skydedør ud til villaens hævede terrasse, samt mellem udestue og soveværelse.

I underetagen får I et stort, disponibelt rum med skabsvæg - meget brugbart til fx hjemmekontor, kreativitetsrum, gæsteværelse eller teenageafdeling. Derudover et rummeligt og lyst vaskerum med masser af opbevaringsplads, bordplads og naturligvis grovvask.

Udendørs får I en utroligt velholdt og niveauopdelt have med flere terrasser fordelt i hele haven, så I ugenert kan nyde udelivet. Haven rummer desuden hyggelige buske og blomstrende bede, herunder rododendronbuske og
et stort figentræ. Foran villaen er der anlagt en flot indkørsel med plads til flere biler, og dertil garage med værksted.

Villaen er beliggende centralt i Gundsømagle, og er dermed i gåafstand fra alle hverdagens fornødenheder. Her får I indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og masser af natur i nærheden - med bl.a. Gulddysse Skov, Ørebjerget, mountainbikespor og hundeskov. Fra Gundsømagle er der desuden gode offentlige busforbindelser til både Roskilde, Jyllinge og Frederikssund. Fra Veksø kan I tage S-toget til København.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne lyse familievilla.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale