Ådalsvej 3, Gundsømagle, 4000 Roskilde

Stemningsfuld villa på lukket sidevej centralt i Gundsømagle

Denne skønne villa er opført i 1936, og rummer i alt 172 etagemeter fordelt på 3 plan. Villaen fremstår i god og pæn stand, og henvender sig især til jer der sætter pris på den rustikke charme, der kommer naturligt med ældre ejendomme.
Ved ankomst til ejendommen bliver I mødt af en charmerende, gulpudset murstensvilla bolig, omgivet af en lukket have og med flisebelagt indkørsel med plads til flere biler. Både vindfang, udestue og karnap er opført i sortmalet træ, og passer godt til ejendommens originale udtryk.
 
I bliver budt velkommen i villaens lyse entré, der også fungerer som fordelingsgang mellem alle rum i stueplan, samt med trappe til både kælder og 1. sal. Kældertrappen er praktisk udstyret med en lille, pæn låge, så hverken husdyr eller børn falder ned. Fra entréen er der således adgang - via glasdør, til den lyse og rummelige stue. Her får I god plads til at indrette jer med både spise- og opholdsafdeling, og masser af lysindfald fra de sprossede vinduer- og terrassedøren der giver adgang villaens skønne udemiljø. Fra stuen er der også adgang - via glasdør, til villaens køkken. Køkkenet er opført i lyse elementer, og med rigtig god skabs- og bordplads, samt plads til spisemøblement. Køkkenet ligger i forbindelse med en uundværlig udestue, så I nemt kan forlænge ydersæsonerne og følge med i årstidernes skifte.
 
I stueplan finder I også boligens badeværelse, der er indrettet med bruseniche, badekar og et lyst badeværelsesmøbel.
 
På 1. sal rummer boligen to gode værelser med indbyggede skabe, repos og toilet, mens I i kælderen får flere disponible rum, toilet og vaskerum.
 
Rundt om villaen er etableret en lukket, privat have med træ- og fliseterrasse, græsplæne, blomstrende bede, buske og træer. I enden af haven er der plads til at dase i hængekøjen, mens der også er plads til drivhus, overdækning, legehus og legetårn. En skøn og utrolig stemningsfuld have der byder på mange timers afslapning og leg.
 
Gundsømagle er en dejlig, rolig by kun få minutters kørsel fra Jyllinge, Stenløse og Roskilde. Her kommer I væk fra det travle byliv og ud i naturen, men stadig med alt hvad dagligdagen kræver indenfor kort afstand. I får således både skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder i gåafstand fra boligen, mens også skønne naturområder som Gulddysseskoven og Roskilde Fjord er lige i nærområdet. Der er bus til Roskilde, Jyllinge og Veksø, og fra Veksø kører S-toget mod både København og Frederikssund.Hos
 
Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne stemningsfulde villa.