Holmehøjen 8, Gundsømagle, 4000 Roskilde

Lys og indflytningsklar familievilla i Gundsømagle

I den attraktive udstykning i Gundsømagle finder I denne moderne etplansvilla fra 2012, der især henvender sig til børnefamilien. Villaen fremstår fuldstændig indflytningsklar, med nymalede vægge overalt samt nye akustikpaneler, mens der i alle beboelsesrum er lagt helt nyt sildebensparket.
 
I bliver budt velkommen i villaens entré, hvorfra der er direkte adgang til stue og til det praktiske bryggers, der byder på gode opbevarings- og bordplads med grovvask, samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Et uundværligt rum til børnefamilien. Fra bryggerset er der endvidere adgang. Fra bryggerset er der endvidere adgang til køkkenet, så man nemt kan tilgå rummet når man kommer hjem med indkøb og skoletasker der skal tømmes. Køkkenet bliver hurtigt familiens samlingspunkt i hverdagen, hvor I får plads til et stort spisebord, og siddepladser ved køkkenøen. Selve køkkenet er opført i hvide, stilrene elementer, og udover masser af opbevaringsplads bag lågerne er der indrettet et praktisk viktualierum. Lysindfaldet i rummet fås ikke bedre - her er både opsat ovenlysvinduer og et stort vinduesparti med udgang til havens terrasse.

Køkkenet og stuen er i delvis åben forbindelse med hinanden, og kun adskilt af et sæt charmerende, franske dobbeltdøre. I stuen får I ligeledes et fantastisk lysindfald, og plads til at indrette jer med flere 'områder' i rummet. Udover plads til den helt store flydersofa får I nemlig også plads til fx kontorplads, legehjørne eller læsekrog. Mulighederne er mange. Et sæt dobbeltdøre åbner ud til en overdækket terrasse, mens der fra stuen også er adgang til boligens største værelse, som er opført med privat badeværelse. Her opstår der en naturlig forældreafdeling, ligeledes med direkte udgang til terrassen.

Slutteligt rummer villaen en god værelsesafdeling hvor I får hele 3 værelser og et badeværelse, opført I samme elementer som køkken, bryggers og forældrebadeværelset.

Udenomsarealerne byder på en dejlig have, som er velegnet til både afslapning og børneleg. Her kan I ganske ugenert slappe af i sommermånederne, og den overdækkede terrasse tilbyder lidt skygge i varmen, mens I på de velplacerede solterrasser kan nyde tilværelsen under åbne himmel. Villaen giver et utroligt flot førstehåndsindtryk med en enkel og stilren forhave, der også byder på flisebelagt indkørsel med dobbelt carport.
 
I Gundsømagle har dagligdagen de bedste betingelser, da byen både tilbyder skolegang, børnehave og indkøb. Dertil er omegnen rig på underskøn natur - blandt andet kan I besøge Ørebjerget nord for byen, der udover grønne omgivelser også er udstyret med et mountainbikespor. Fritiden kan derudover gå med for eksempel fodbold eller gymnastik i den lokale idrætsforening, og når I har brug for et større bymiljø, kan I nemt besøge Roskilde bymidte, der kun er et kvarters kørsel væk.
 
Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne lyse familievilla.