Vibesøvej 3, Gundsømagle, 4000 Roskilde

Unik kvalitetsvilla med plads til den helt store familie - ideel til den selvstændige

I naturskønne omgivelser nær skov, vand og strand venter jer noget lidt ud over det sædvanlige. En løbende moderniseret villa, hvor der er kræset om detaljerne og lagt vægt på en konstant forbindelse mellem indelivet og den smukke natur der venter lige på den anden side af ruderne.

Man fornemmer hurtigt ved første øjekast, at der her ikke bare er tale om en klassisk villa fra 1960. Siden opførelsen er der nemlig lavet renoveringer og optimeret inde og ude, hvilket alt i alt giver jer moderne løsninger samt et helt unikt hjem. Omkring huset sætter den mageløse natur rammerne for skønne timer på terrasserne og i det grønne.
Grunden huser også en ekstra bygning, der er perfekt til den selvstændige håndværker - eller giver jer mulighed for at drive liberalt erhverv, lave hjemmekontor eller give ungerne deres helt eget aktivitetsrum. Man kan også lave bygningen om til garage med plads til 3-4 biler. Bygningen er udstyret med el, vand og gulvvarme - og endda badeværelse. 

Også indendørs bærer huset præg af, at der her er foretaget spændende valg i indretningen. I entréen kan man komme af med jakker og fodtøj, inden turen fortsætter ind i villaens leverum, der på moderne vis giver jer køkken og to stuer i åben forbindelse. Her giver de mange udgange til haven jer en ideel samhørighed mellem inde- og udelivet, mens de store vinduer tilmed bidrager til et fantastisk lysindfald. Her kan I både over madlavningen og sofahyggen nyde et fint kig til naturen udenfor, og fortsætter vi ind i den ekstra stue, er det kun glasfacader, der på begge sider adskiller jer fra naturen udenfor. Her er der altid noget at kigge på, og om sommeren kan I tilmed invitere naturen med til bords fra begge sider, når dørene skaber fri forbindelse til terrassen.

Planløsningen giver jer optimale muligheder for at indrette jer med separat voksen- og børneafdeling. I den ene ende af huset kan ungerne indrette sig på to lyse værelser, og herfra er der nem tilgang til det smagfulde badeværelse.
De voksne kan finde sig til rette i villaens anden afdeling, hvor en tilbygning giver jer adgang til endnu en etage. Ved det fornemme trappeparti kan I udnytte pladsen til at indrette jer med kontor, og her er også et ekstra værelse, der efterlader jer med flere muligheder. Tager I trappen til første sal venter jer her et soveværelse, der på alle måder tager jer tættere på himlen. Her kan I nyde himmelkig gennem de utallige ovenlysvinduer, mens de vestvendte vinduer giver jer en raffineret udsigt til naturen udenfor. Fra soveværelset er det desuden muligt at åbne ud mod en mageløs tagterrasse.

Til villaen er der også en praktisk kælder, indrettet med fyrrum, bryggers og et disponibelt rum.

Selvom det er naturen, der helt klart her er i højsædet, så behøver I slet ikke at gå på kompromis med afstanden til alle hverdagens gøremål. Her har I nemlig kun 1,5 km. Jyllinge, hvor I også finder svømmehal, øvrige daginstitutioner og alskens spisesteder samt indkøbsmuligheder i Jyllinge Centret. Villaen er tilknyttet den populære 'Margretheskolen' i Gundsømagle. I gåafstand fra huset kan Birkeskov sætte scenen for en skovtur, og fra adressen kan I tilmed nå havn og strand på fem min.
 
Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne skønne villa.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale