Ege Alle 37, 2650 Hvidovre

Oprindelig og velholdt etplansvilla med ugenert have på lukket stikvej

Nu udbyder vi en velholdt etplansvilla fra 1965, hvor I kan få indflydelse på indretningen, der stadig står med sit oprindelige præg. Med denne beliggenhed på en lukket stikvej i Hvidovre vil I være tæt på alle fornødenheder - med bl.a. 350 meter til den nærmeste indkøbsmulighed.

Boligens oprindelse kommer allerede til udtryk i vindfanget, og man får fornemmelsen af at træde ind i en tidslomme i boligen. Fra vindfanget åbner en blyindfattet dør ind til en møblerbar fordelingsentre med god skabsplads. Herfra er der adgang til villaens to værelser, der begge har en god størrelse og byder på originale indbyggede skabe, mens I på den anden side af entreen får adgang til et badeværelse med badekar.
I boligen får I også en stor vinkelstue, hvor et bredt vinduesparti lader lyset strømme ind i rummet, hvor der er gode muligheder for at indrette jer med spise- og sofaafdeling. I forbindelse med stuen er der udgang til en stemningsfuld havestue, hvor I får et fantastisk kig til haven, der prydes af de fineste forårsblomster i marts måned. Tilbage i stuen får I også adgang til køkkenet, ideelt placeret så man kan have spisemøbler i stuen ved siden af. Køkkenet er ligeledes oprindeligt, men byder på masser af skabs- og bordplads. I forbindelse hermed finder I desuden et bryggers, så I har to indgange til boligen, der i alt indeholder 135 kvadratmeter.

Der er mulighed for hurtig overtagelse af denne ejendom, som også er udstyret med en skøn, lukket have, hvor børnene kan lege. Græsplænen står i et pragtfuldt blomsterflor i det tidlige forår, og dele af havens planter og buske bevarer deres grønne blade hele året, så der altid er lidt grønt for øjet. Drivhuset danner det perfekte udgangspunkt for dyrkning af tomater og agurker, mens terrassen giver jer mulighed for at nyde tilværelsen i det fri, når årstiden tillader det. Den lange indkørsel fører desuden op til en garage, hvor bilen kan parkeres, hvis ikke pladsen skal udnyttes til opbevaring.

Beliggenheden er ganske børnevenlig, da I vil bo på en lukket stikvej i et villakvarter med fred og ro. Ejendommen ligger tæt på både skoler, børnepasning og indkøb, ligesom I nemt kan benytte områdets fritidsaktiviteter, der blandt andet byder på musikskole, idræt og bibliotek. Vigerslevparken er det nærmeste grønne areal, som blot er en mindre gåtur fra jeres hjem; her finder I flere legepladser, og dertil kan I let gøre brug af den offentlige transport med flere busafgange tæt på boligen.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise villaen og fortælle mere om de mange muligheder.