Faaborgvej 20, Langedil, 5683 Haarby

Langedil Hovedgård

Langedil Hovedgaard - Mulighedernes landbrugsejendom beliggende midt i en helt unik natur.
 
Planteavl – Dyrehold - Jagt.
 
Det rene liebhaveri.Med den mageløse natur som nærmeste nabo og med kun to km. til Haarby Centrum, med indkøbsmuligheder og hvad man ellers kan ønske sig af en mindre by.
 
Der er noget ganske særligt og nærmest majestætisk over den flotte hvide facade. Allerede udefra bliver vi gjort opmærksomme på de fine originale detaljer, der er med til at give Langedil Hovedgaard sin helt egen personlige charme. Facaden prydes med nye vinduer og tag, der er ganske tro mod ejendommens originale stil og ånd.
 
Bevæger vi os indendørs fortsætter historien om de fine detaljer som på magisk vis maler en rød tråd gennem hele ejendommen.
 
Huset byder jer velkommen i den fornemme hall, og herfra er der ellers fri adgang til et utal af herskabelige stuer. På turen rundt i huset ser vi flotte vægpaneler, unikke døre og karakteristiske brændeovne, som i et splitsekund tager os på en hyggelig rejse tilbage i tiden.
 
Boligen udfolder sig over en stueplan, en førstesal og en underetage, og her har I et utal af muligheder for selv at skabe, renovere og præge stilen med egne drømme og ønsker – Èn ting er sikkert, her er masser af potentiale, især hvis man ønsker at blande det gamle og det originale med nye muligheder.
 
Langedil Hovedgaard giver den aktive familie et hav af muligheder – her har i små 100 ha. Til at boltre jer på, og en række flotte driftsbygninger, der kan huse heste, grise, køer, og der er desuden plads til de helt store maskiner. Alle drift bygninger er i rigtig god stand og i respekt for helheden er vinduer udskiftet med gamle støbejernsvinduer.
 
Markerne omkring Langedil Hovedgård er på 98,8ha. scorer topkarakterer, og jorden regnes for at være noget af den bedste landbrugsjord.
 
Ekman Bolig ser frem til at vise jer denne fantastiske ejendom.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale