Ny Ulsevej 17, Olstrup, 4690 Haslev

EKSTRAORDINÆR, RENOVERET ERHVERVSEJENDOM MED DEN SMUKKESTE BELIGGENHED OG MULIGHED FOR BL.A. OVERNATNING OG RESTAURANT

Som navnet "Det Gamle Apothek" antyder, har stedet engang for længe siden fungeret som apotek, men i dag er det en ejendom renoveret med respekt for den historiske charme, der præsenterer sig på adressen. Beliggenheden er naturskøn og omgivelserne fantastiske, når vi lander på Ny Ulsevej 17 og en yderst spændende erhvervsejendom med mulighed for restaurant, selskabslokaler, udlejning, bed and breakfast eller hotel.

Hovedbygningens totalistandsættelse omfatter bl.a. nyt tag og inventar, og ejendommen står nærmest så flot som nogensinde med den nye hvide, symmetriske facade. Ejendommen tilgås via en lang indkørsel, hvor der er nyanlagt p-plads. På gårdspladsen er der også mulighed for at parkere en god håndfuld køretøjer. Den hyggelige have er stor, men let overkommelig i forhold til havearbejde og hvorfra gæsterne kan nyde udsigten over marklandskabet og områdets mange søer. Her er tilmed en hyggelig, lille pavillon, som kan benyttes til mindre teselskaber. Indenfor i hovedbygningen mødes man af en flisebelagt hall med trapper mod førstesalen og adgang til etagens store gildesal, hvis store, sprossede vinduespartier vender mod solnedgangen over Sø Torup Sø. Gulvene er lagt i sildebensmønster, og lokalet er dekoreret på herskabelig vis. Stemningen går igen i den mindre gildesal,
der har en super beliggenhed med lysindfald fra tre verdenshjørner og direkte udgang til en stor balkon med den flotteste udsigt. Etagen byder desuden på industrikøkken, grovkøkken, rum med tunnelopvasker, kontor, garderobe, tjenergang og to toiletter. På førstesalen findes fire separate ferielejligheder, som alle tilgås fra den centralt beliggende repos. Alle lejligheder har eget køkken, bad og værelse, mens et enkelt har et ekstra værelse til f.eks. små børn. Der er også en kælder med flere, disponible rum. I ejendommens gamle staldbygning er der indrettet "sleep in" uden forplejning. Her er ti værelser fordelt over stueplan og førstesal, som alle har eget bad, og der er desuden et køkken, som sammenbinder husets to afdelinger.

Engang fungerede Ny Ulsevej 17 som apotek tilknyttet godserne Gisselfeld og Bregentved, som begge ligger kort fra ejendommen, ligesom det også gør sig gældende for en bred vifte af spændende seværdigheder. Gæster kan således forlyste sig i Camp Adventure Skovtårnet, BonBon-Land og Rønnede Golfklub, som alt sammen kan nås efter en kort køretur. Hyggelige Haslev ligger bare 5 kilometer fra ejendommen, mens der er 25 minutter til Næstved og Køge samt lige under en time til København. En sjælden ejendom, der bør opleves.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale