Brordrupvej 25, 4621 Gadstrup

Lys og velholdt villa i Gadstrup på hele 200 etagemeter

I Gadstrup kan vi nu byde indenfor i denne hyggelige villa. Villaen er løbende vedligeholdt og opdateret, fx med en energivenlig luft-vand varmepumpe, omfangsdræn, Genvex ventilationsanlæg, centralstøvsuger mm.

Villaen er opført med en høj og særdeles anvendelig underetage. Sælger har bl.a. fået indlagt gulvvarme i hele undertagen (undtaget i værksted), og der er monteret fugtspærrende membran på ydervæggene mens indervægge er etableret med 100 mm uld og to lag gips. I hverdagen vil man formentlig naturligt benytte indgangen til kælderen, hvor der er bryggers fra 2017 med plads til opbevaring af overtøjet i de mange skabe. Derudover er der grovvask og vaskemaskine samt tørretumbler.

I stueetagen finder du også en entré, hvorfra der er adgang til villaens underetage, samt til badeværelse, køkken og et af villaens to gode værelser. Badeværelset er lyst og moderne, indrettet med store grå gulvfliser, grå elementer og gulvvarme. Villaens rummelige køkken byder på masser af opbevaringsplads, og et dejligt lysindfald. Køkkenet er i delvis åben forbindelse med stuen, og på den måde strømmer lyset igennem de to rum. Den store stue byder på mange gode indretningsmuligheder, og igen et fantastisk lysindfald hjulpet godt på vej af den tilstødende havestue. Havestuen er udstyret med en foldevæg, og man kan på den måde åbne helt op ud til den høje træterrasse. Det er et helt unikt og dejligt rum, og et kæmpe plus for villaen.

I Villaens underetage finder du desuden et stort værksted - perfekt til familiens handyman- eller woman, eller teenageren der gerne vil rode med fx cykel eller knallert. Derudover byder underetagen på tre gode, disponible rum med mange anvendelsesmuligheder.

Til ejendommen er der en stor vedligeholdesnem have. Her finder du bl.a. et hyggeligt bålsted, træhytte og gårdsplads med småsten.

Gadstrup byder på alt hvad familien har brug for i hverdagen - Fra ejendommen er der ca. 10 min. gåafstand til skole og indkøbsmuligheder, mens man er endnu tættere på daginstitution. I byen er der desuden tog- og busforbindelser til bl.a. Roskilde og Køge. Området omkring byen er meget naturrigt, og der er rig mulighed for at gå, løbe og cykle lange ture i den fredfyldte natur.

Hos Ekman Bolig glæder vi os meget til at fremvise denne skønne, lyse villa.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale