Hasselvænget 4, 4330 Hvalsø

Lyst og indflytningsklart rækkehus på lukket vej i Hvalsø

Drømmer I om at bo i et rækkehus på en lukket vej i Hvalsø - så er muligheden her. På Hasselvænget 4 har vi nu æren af, at udbyde dette 104m2 store, indflytningsklare rækkehus til salg. Her kan det nævnes at der bl.a. er nybehandlede trægulve, nymalede vægge og lofter, nye indvendige døre samt nyopsat brændeovn.
 
I bliver budt velkommen foran ejendommen af en hyggelig forhave med flisebelægning, store rhododendron-buske og den stilrene, sortmalede carport med dertilhørende skur. Det hele giver et flot samspil til de gule mursten og husets hvide vinduer og hoveddør. Baghaven er med sol hele dagen, og som forhaven med flisebelægning, mens der også er overdækket terrasse, og stisystem blandt de mange smukke blomstrende buske og bede. 
 
Adgang til boligen foregår via den flisebelagte entré, hvor I har mulighed for at gemme overtøjet af vejen i de indbyggede skabe. For enden af entréen bliver I ledt ind boligens store fællesrum hvor der er plads til at samle hele familien. Her er både stue og køkken i ét, med mulighed for at indrette jer med flere sidde- og spisearrangementer, kontorplads eller legehjørne. 
Selve køkkenet er opført i hvide elementer, med både skabe og praktiske skuffer, og byder på rigtig god opbevaringsplads.
Fra opholdsafdelingen er der direkte udgang til den hyggelige baghave med overdækket terrasse, mens I også kan samle jer om den skønne varme fra rummets brændeovn i de kolde måneder.
Boligen byder ligeledes på hele tre gode værelser, alle med indbyggede skabe og to af værelserne beliggende med vindue ud mod husets baghave. Dertil naturligvis badeværelse med gulvvarme, hvor I også finder masser af opbevaringsplads bag de hvide elementer, samt vaskesøjle, væghængt toilet og muret bruseniche.
 
På adressen får familien en ganske central placering i Hvalsø, med gåsafstand til daginstitution og indkøbsmuligheder, samt cykelafstand til byens skole. I byen er der desuden biograf, gode fritidsaktiviteter og sportstilbud mens stationen er at finde kun en kilometer fra huset, og her går tog til København, Roskilde, Holbæk og Kalundborg. Når den grønne natur skal nydes, så er den store Skjoldenæsholm skov lige om hjørnet, hvor der også er en hundeskov.
 
Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise dette indflytningsklare rækkehus.