Gårdager 5, 4070 Kirke Hyllinge

Stilren familievilla fra 2020 i naturskønne omgivelser

Helt igennem gennemført lavenergihus med solceller fra 2020, der tilbyder moderne løsninger for børnefamilien. Her kan I nyde et solrigt udeliv og en udsigt over åbne marker uden, at I behøver at gå på kompromis med afstanden til hverdagens gøremål.

Her er der tale om en stilren familievilla, der både inde og ude præsenterer sig yderst pæn med kvalitetsbevidste materialer. Omkring huset udfolder sig en herlig have, der i den grad kan samle familien om sommerens aktiviteter. Her inviterer det grønne både til en masse leg og afslapning, mens de omkringliggende terrassemiljøer giver jer mulighed for at følge solens stråler dagen lang - læn jer tilbage og nyd den mageløse udsigt til de åbne marker. 
Derudover vil I som det første ved ankomst til ejendommen kunne parkerer jeres bil i carporten. Her fra er der overdækning til hoveddøren, så I på de regnfulde dage kan gå i tørvejr fra bilen og ind.

Indendørs venter 183 lyse kvadratmeter og en funktionel planløsning, der giver jer mulighed for at indrette jer med separat voksen- og børneafdeling. I bydes velkommen i entréen, der med sin direkte forbindelse til bryggerset giver jer god plads til opbevaringen. Afdelingen tilhører ungerne, og her er da også to gode børneværelser og et lækkert badeværelse.

I centrum af huset forenes alle de fælles anliggender, da I her kan glæde jer over køkken og stuemiljø i åben forbindelse. I det store rum strømmer det ind med lys fra hver side, og mod sydvest giver terrassedøren jer mulighed for at forbinde husets inde- og udeliv i de varme sommermåneder.

I køkkenet møder I et yderst gennemført design i flotte elementer og farvekombinationer, som skaber en fin reference til bryggerset. Her er naturligvis alle hårde hvidevarer, mens køkkenøen giver anledning til gode samtaler og lektiehjælp over madlavningen.

I voksenafdelingen finder I et stort master bedroom med direkte adgang til walk-in-closet og eget stilrene badeværelse. Fra soveværelset er der desuden mulighed for at åbne ud til solens stråler, mens der i denne afdeling også er et mindre værelse, der fint kan indrettes som f.eks. kontor, der tilmed giver udgang til udelivet.

På denne adresse bliver i en del af et hyggeligt miljø i Kirke Hyllinge. Her kan indkøbene nemt klares 850 meter fra hoveddøren, og børnene kan gå til skole og idrætsfaciliteter. 400 meter fra jer sikrer busforbindelser jer en hurtig forbindelse videre, og snupper I bilen, kan I nå Roskildes hjerte på bare 20 minutter.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale