Hornsherredvej 416A, Sæby, 4070 Kirke Hyllinge

Charmerende landvilla i skøn natur

I den skønne natur omkring Sæby ved Kirke Hyllinge, finder I - tilbagetrukket fra vejen - denne charmerende villa. Villaen er en klassisk landvilla og byder på en skøn stemning med fritlagte loftsbjælker i alle rum, og smukke gulve i træ.

Ankomst til ejendommen foregår via den grusbelagte indkørsel, hvor man bydes velkommen gennem den omkringliggende have. Haven fremstår privat, og med mange forskellige buske og træer, mens en stor del af haven består af græsplæne. Bilen kan parkeres i garagen eller bag huset, hvor der er et hyggeligt gårdmiljø omkranset af de omkringliggende bygninger, med bl.a. værksted og disponible rum.

Fra gårdspladsen er der adgang til villaens klinkebelagte bryggers med vaskemaskine og grovvask. Bryggerset er rummeligt og byder på mange muligheder for indretning af fx opbevaringsplads. Fra bryggerset er der trappe ned til villaens fyrrum som er beliggende i kælderplan, mens der også er adgang til et godt viktualierum, til villaens lyse badeværelse med badekar og bruseniche, samt til køkkenet.
Her får I et charmerende og autentisk landkøkken opført i solide materialer. Køkkenet er i åben forbindelse med den omkringliggende vinkelstue, som med fordel kan indrettes med flere 'rum i rummet', herunder kontor eller legerum, opholdsstue og spisestue. Fra begge sider af stuen er der udgang og man kan således komme direkte ud på gårdspladsen, men også ud på den overdækkede terrasse på havesiden af huset. Ligeledes er der fra stuen adgang til et værelse, hvorfra der også er adgang til badeværelse, samt trappe til villaens .1 sal.
1. salen byder på en stor stue og lys stue med ovenlysvinduer, samt tre gode værelser.

Området byder på mange skønne natur- og kulturoplevelser, med gode løbe- og vandreruter, vandet er lige i nærheden og så tager det kun 15 min. at køre til Roskilde, hvortil der desuden er offentlig transport.

Fra ejendommen er der udstykket to grunde, Hornsherredvej 416B og Hornsherredvej 416C, på henholdsvis 802 kvm., heraf vej 300 kvm. og 850 kvm., heraf vej 139 kvm.
Ejendommen sælges med de to grunde. Ved salg laves der 3 købsaftaler.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale