Englerupvej 72, Kirke Sonnerup, 4060 Kirke Såby

Udlejningsejendom i offentligt udbud for Lejre Kommune

Centralt beliggende hovedbygning i større nedlagt landejendom. Nu udlejningsejendom bestående af 4 store gode lejligheder, hvoraf 3 er tomme og 1 er udlejet. Ejendommen er i alm. stand.

Offentligt udbud:

For Lejre Kommune udbydes ejendommen til salg på vilkår i henhold til lovbekendtgørelse om offentlig udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionen faste ejendomme nr. 396 af 03/03 2021. Lejre Kommune forbeholder sig ret til frit at vælge mellem indkomne tilbud og til at forkaste samtlige tilbud uanset budstørrelse.

Henvendelse - besigtigelse:

Alle henvendelser vedrørende ejendommen, herunder aftale for besigtigelse, bedes venligst rettes til:

Ekman Bolig
Ringstedgade 6A, 4000 Roskilde
Tlf. 7023 1033, E-mail: info@ekmanbolig.dk

Købstilbud og tilbudsfrist:

Købstilbud skal være skriftlige og angive et fast beløb. Købstilbud skal afgives på en særlig tilbudsblanket (bilag 2) og vedlægges evt. bilag, som enten sendes i lukket konvolut mærket "Ejendomssalg, adresse" til:

Ekman Bolig, Ringstedgade 6A, 4000 Roskilde

eller

Hornsherredvej 282, Lyndby Strand, 4070 Kirke Hyllinge

Køber er bekendt og indforstået med, at sælger med henvisning til Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 396 af 03/03 2021 (Bekendtgørelsen om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionen faste ejendomme) forbeholder sig ret til frit at vælge mellem indkomne tilbud og til at forkaste samtlige tilbud.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale