Dalengen 30, 4040 Jyllinge

Sommerhus på helårsgrund i Jyllinge Nordmark - i naturskønne omgivelser

Dette charmerende fritidshus er opført på en 735m2 stor helårsgrund i Jyllinge Nordmark. Grunden er beliggende på en lukket vej ned til det naturskønne område ved Værebro Å, samt i gåafstand fra området ved Roskilde Fjord hvor der ligeledes kan nydes gode gåture men også særdeles smukke solnedgange. Over Værebro Å er der etableret en lille bro, så man kan cykle til Frederikssund.

I nærområdet foretages hverdagens indkøb, mens I også kan få de mindste passet i daginstitutionen, og i Jyllinge centrum er der skole og flere indkøbsmuligheder. Jyllinge har også gode idrætsfaciliteter.

Huset fremstår hyggeligt og charmerende, i sortmalet træ med hvide vinduer. Udendørs finder I en dejlig frodig have med græsplæne, træer og buske, samt en dejlig hævet terrasse i træ. Her er der plads til både leg og afslapning, trampolin og fodboldmål. Bilen parkeres i den småstensbelagte carport der også rummer redskabsskur. Mellem skuret og huset er der anlagt en hyggelig fliseterrasse der går hen til husets hoveddør.

I bliver budt velkommen direkte i sommerhusets entré, der er placeret mellem køkken, badeværelse og soveværelse. Det lyse badeværelse er indrettet med bruseniche og et lille badeværelsesmøbel, mens I finder mere opbevaringsplads i soveværelset hvor der er god skabsplads.
Køkkenet er i åben forbindelse med husets stue, og er opført i farverige elementer med god opbevarings- og bordplads, og byder desuden på en lille spiseplads. I stuen er der både plads til spisebord og sofaafdeling, mens varmen fra brændeovnen rækker ud i hele rummet. I stuen får I et fantastisk lysindfald, da der er vinduer hele vejen rundt, samt terrassedør med direkte udgang til den tilstødende terrasse.
Derudover rummer sommerhuset et lille kontor.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fortælle mere om ejendommens mange muligheder.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale