Evertvej 27, 4040 Jyllinge

Lys familievilla i Jyllinge syd

Drømmer I om en hyggelig familievilla, med en særdeles god beliggenhed i det attraktive skibskvarter i Jyllinge? Så se nærmere på denne lyse villa, placeret centralt i Jyllinge syd. Her er I både i gåafstand fra det hyggelige havnemiljø, men også fra skole, daginstitutioner og Jyllinge Centret med indkøb og specialbutikker.
Villaen har et godt indeklima - der er efterisoleret med 300 mm rockwool på loftet i juni 2020, mens naturgasanlægget er fra 2018. Der er foretaget udbedringer på eltavlen som reklamation - se elinstallationsrapport og faktura fra Roskilde Fjordens El A/S.  

I bliver budt velkommen i villaens lyse, møblerbare entré, indrettet med et indbygget skab, så overtøjet nemt kan gemmes væk. Gulvene er belagt med lyse gulve, som går igennem i flere af villaens rum. Entréen fungerer også som bindeled mellem alle husets rum. Her er bl.a. adgang til et lyst gæstetoilet, badeværelse, og til husets indbydende køkkenalrum.
Køkkenet er opført i hvide elementer, og med en solid bordplade i træ. Mængden af opbevaringsplads er enhver børnefamilies drøm - der er endda udnyttet plads til skabe på begge sider af den brede bordplade, hvor der med fordel kan placeres barstole så børnene kan lave lektier mens de voksne laver mad. Et hyggeligt og naturligt samlingspunkt i hverdagen.
Køkkenet er i åben forbindelse med den store, lyse stue hvor det naturlige dagslys strømmer ind gennem de store vinduespartier i enden af rummet. Her er mange indretningsløsninger og der er god plads til at indrette både spise- og opholdsafdeling. Fra stuen er der udgang til terrasse.
Villaen henvender sig også især til jer med det store pladsbehov, i det her er hele fire gode værelser. Et af værelserne er ideelt at indrette til kontor, gæsteværelse eller legerum, da rummet er opført med skydedør. Desuden rummer villaen også et dejligt bryggers med vaskemaskine, grovvask, bordplads og indgang udefra.

Til villaen er der carport samt en dejlig have med en stor græsplæne, og flere hyggelige bede. Terrassen foran huset er delvist overdækket så her er mulighed for mange gode timer udendørs i det skiftende, danske sommervejr.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne lyse familievilla.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale