I P Hansens Vej 26, 4000 Roskilde

Åbent hus: 27.11.2022 fra kl. 13:45 til kl. 14:15

Villa med udsigt mod Domkirken - tæt på bymidten

På I P Hansens Vej i Roskilde Vest finder I denne dejlige villa, beliggende i fredelige omgivelser i et særdeles familievenligt kvarter, og stadig med gåafstand til bymidten med alt hvad den har at byde på af specialbutikker og restauranter.

Villaen er omgivet af en frodig grøn have med gamle træer, mange blomstrende bede og en græsplæne med plads til både trampolin og fodboldkamp. Der er flere terrasser så I kan søge sol og skygge gennem dagen, mens den ene terrasse endda er afskærmet af en halvmur så her også vil være læ.

I bliver budt velkommen i boligens entré, belagt med moderne, store grå gulvklinker. Entréen er i praktisk forbindelse med bryggerset hvor I kan gemme overtøjet og klare vasketøjet. Her finder I nemlig både opbevarings- og bordplads samt vaskemaskine og grovvask.

Fra entréen får I også adgang til det store åbne alrum, der på fineste vis rummer både køkken og plads til at indrette jer med flere stuer i
rummet. Køkkenet er opført i lyse elementer og med rigtig god opbevaringsplads, mens her også er plads til spiseafdeling. I den tilstødende stue kan I samles om varmen fra brændeovnen, eller indrette jer med den helt store flydersofa med plads til alle - eller indrette flere 'rum i rummet'. Det er også muligt at etablere et værelse. Lysindfald er her masser af, fra de mange vinduespartier, men også fra den dobbelte terrassedør der åbner direkte ud til terrassen og forener inde og ude i sommerhalvåret.
I stueplan finder I ligeledes villaens badeværelse, med muret bruseniche og igen med masser af opbevaringsplads.

På 1. salen får I en god repos hvor der i dag er indrettet kontor - det kan også være til spilleafdeling eller kreahjørne. Derudover er der tre værelser samt et toilet.
Slutteligt byder villaen på en mindre kælder med et disponibelt rum.

Beliggenheden er attraktiv med gåafstand til både skole og daginstitution, samt med indkøbsmuligheder i nærområdet ved Hyrdehøj, det grønne område omkring Hyrdehøj Skoven og Boserup Skov, men stadig med meget kort afstand til havnen, bymidten og stationen.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne skønne villa.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale