Mågevej 30B, st., 4000 Roskilde

Familiebolig med lav ejendomsskat i Fuglekvarteret

Nu kan I blive de heldige indehavere af en stor villalejlighed, der fungerer som en privat villa i to plan, da ejendommen ligger afskåret fra den bolig den er bygget sammen med. Med egen have og tagterrasse får I rig mulighed for at slappe af i det fri, og beliggenheden passer godt til børnefamilien, da I her kommer til at bo på en lukket villavej i det populære Fuglekvarter.

I tilgår boligen ved den overdækkede terrasse, og fra entreen er der fri passage til et stemningsfuldt køkkenalrum med en fantastisk lysopsætning i loftet, som gør rummet til noget helt særligt. Alle hårde hvidevarer er selvfølgelig installeret, og køkkenet fremtræder i velholdt og moderne stand. I stueplan har I endvidere adgang til to værelser, hvoraf det ene er indrettet med et walk-in, og over for trappen til førstesalen kan I åbne døren ind til et dejligt badeværelse. Overalt i boligen bliver I mødt af en flot og gennemført indretning; det gælder endda for trappeopgangen, hvor små indbyggede spots ved trinene bidrager med lidt ekstra til atmosfæren. Den store stue på første sal vil være nem at indrette med et sofahjørne, og ved de store vinduespartier kan I træde direkte ud på tagterrassen. De synlige bjælker gør lokalet særligt charmerende, og bevæger i jer tilbage mod trappen finder I første salens tre gode værelser, samt boligens andet badeværelse.

I den hyggelige have kan I ganske ugeneret opholde jer, når årstiden inviterer til det, og med en græsplæne og flere bede bliver både have-entusiasten og børnene tilgodeset. Tagterrassen er et hit i sommermånederne, hvor I kan sidde længe ude i den lune sommeraften, mens der nedenunder opstår en overdækket terrasse med mulighed for skygge midt på dagen. En stor indkørsel leder op til boligen, og her er der gode parkeringsmuligheder.

Med denne familievenlige beliggenhed vil I være tæt på alt, hvad I behøver i hverdagen, inklusiv skole, børnepasning og indkøbsmuligheder. For eksempel kan I foretage de daglige indkøb efter 550 meter, og i kvarteret giver flere børnehaver jer mulighed for at hente og bringe inden for behørig afstand af ejendommen. Får I brug for specialforretninger, kulturliv og skønne parker, er Roskildes bymidte blot fem minutter væk i bil, ligesom I nemt finder ned til havnen og det stemningsfulde og populære havnemiljø.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne skønne familiebolig.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale