Himmelevgårdsvej 14, Himmelev, 4000 Roskilde

Indflytningsklar familievilla fra 2007 for enden af lukket villavej i Himmelev

Her er muligheden for at rykke direkte ind i en lys og indbydende familievilla på en lukket villavej i Himmelev. Villaen er opført i stilrene materialer, og henvender sig i særdeleshed til den moderne børnefamilie der ønsker at bo i en veldisponeret familievilla i trygge omgivelser, uden at skulle bruge for meget tid på vedligehold af hus og have.
Beliggenheden er central i Himmelev, og I kommer således til at bo i gåafstand fra Himmelev Skole, daginstitutioner, legepladser og indkøbsmuligheder.

Ved ankomst til villaen bliver I mødt af en flisebelagt indkørsel med opbevaringsskur og overdækket plads til familiens cykler. Rundt om villaen breder sig en tæt bøgehæk, og I får således en afskærmet, aflukket have, anlagt med fliseterrasse med elektrisk markise, græsplæne og enkelte buske og træer.
Der er hele to adgange til boligen fra indkørslen, via entré og via bryggers. De to rum er i åben forbindelse med hinanden, adskilt af en pladsbesparende skydedør. I det praktiske bryggers er der opbevarings- og bordplads, grovvask samt vaskemaskine og tørretumbler, mens entréen er udstyret med et indbygget skab til gæsternes overtøj. Gulvene er belagt med klinker der er gennemgående ud i det tilstødende badeværelse samt køkken.
Fra entréen er der adgang til villaens ene badeværelse, opført i hvide elementer og med væghængt toilet, bruseniche med rainshower samt spots. Derudover munder entréen ud i det lyse køkken, hvor I får masser af plads til madlavning. Her er alle hårde hvidevarer, en lille spiseplads samt udgang til terrasse. Køkkenet er adskilt fra stuen via en moderne newyorkervæg med glasdør. I den rummelige stue er der plads til både spise- og sofaafdeling mens lysindfaldet strømmer ind fra de store vinduespartier, der vender ud mod villaens udendørsomgivelser. I dets tørste vinduesparti er der desuden indsat terrassedør som om sommeren forener de to rum i ét.
Derudover rummer villaens stueplan et depotrum samt et værelse, mens I på 1. salen finder hele 3 værelser - alle med loft til kip og alle med ovenlysvinduer. Dernæst repos hvor man kan indrette sig med en lille kontorplads, samt et stort og lyst badeværelse - også med ovenlysvindue, opført i samme elementer som villaens andet badeværelse.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne lyse familievilla.