Pulsen 33, 4000 Roskilde

Nyopført 3 etagers Townhouse med tagterrasse på Musicon

Drømmer I om at flytte direkte ind i et fuldstændig nybygget rækkehus på Musicon, så er muligheden her. Ejendommen er opført så sent som 2021, og henvender sig i særdeleshed til den moderne familie der vil sætte pris på gulvvarme overalt, samt et godt og grønt indeklima med ventilationsanlæg og varmepumpe. Rækkehuset har den absolut bedste beliggenhed i bebyggelsen, med fantastisk udsigt fra den private 33 m2 store tagterrasse. Derudover er der lavet en række tilvalg i forbindelse med opførelsen af rækkehuset, som bl.a. inkluderer Quooker med både koldt og kogende vand samt vand med brus, luksus pakke på alle hårde hvidevarer samt klinker i hele stueetagen.

I bliver budt velkommen i lejlighedens entré med indbyggede skabe, samt adgang til badeværelse med bruseniche og moderne, grebsfrit badeværelsesmøbel. Fra entréen er der ligeledes adgang til alrummet, der byder på et moderne hvidt køkken fra Svane med grebsfrie elementer. Et køkken med god bord- og opbevaringsplads. Fra alrummet er der adgang til 1. sal, samt udgang til rækkehusets terrasse og have hvor formiddagssolen kan nydes.
På 1. sal er rækkehusets stue placeret, sammen med et godt værelse. Fra stuen er der udgang til en skøn altan. Bevæger I jer længere op på rækkehusets 2. sal, finder I hele to gode værelser - begge med indbyggede skabe, og et stort badeværelse med masser af opbevaringsplads. Fra 2. sal er der desuden trappe op til rækkehusets fantastiske tagterrasse, indrettet med espalier der er med til at sætte en streg under den gode stemning. Herfra får I den bedste udsigt ud over Musicon.

Til rækkehuset er der én privat parkeringsplads, hvor der endda er træk ud fra huset der gør det muligt at oplade elbilen via privat ladestander samt opbevaringsskur i haven.

Rækkehuset er centralt beliggende i hvad der snart længe er blevet kaldt Roskildes nye bydel 'Musicon'. Faktum er, at Musicon for længst har etableret sig selv, og er nu blevet en bydel med mange beboere, restauranter og cafeer, butikker, musik-museet Ragnarok, samt en masse af det der var visionen for bydelen. Her er fokus på klima og bæredygtighed med begrænset trafik, masser af områder til leg og fællesskab herunder skaterbanen, de grønne områder og klatreparken.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise dette skønne Townhouse.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale