Kløvervej 18, 4000 Roskilde

Lys og indflytningsklar rødstensvilla på 265 etagemeter

Hos Ekman Bolig har vi nu æren af at udbyde denne utroligt velholdte rødstensvilla til salg. Ved første øjekast bliver I mødt af en flot og præsentabel ejendom, med nyere tegltag, nyere vinduer samt pæne sortmalede udhæng og udhuse. Foran villaen er en lille forhave med flisebelægning, bede og carport, mens der på praktisk vis er adgang til den store baghave via en låge i hegnet. I haven finder I flere terrasser og lækroge, masser af plads til boldspil og leg.

Indendørs venter i alt 265 veludnyttede etagemeter fordelt på 3 plan. I bliver budt velkommen i den lyse entré, der giver adgang til alle boligens plan. Fra entréen er der ligeledes adgang til familiens samlingspunkt - det store køkkenalrum hvor I får et utal af indretningsmuligheder, og med plads til at samle hele familien om bordet. Selve køkkenet er opført i lyse elementer, og med masser af skabs- og bordplads. Åbnes de flotte dobbeltdøre ind til stuen bemærkes det, hvordan lyset strømmer igennem rummene. Stuen er indrettet med brændeovn, panorama vinduesparti ud mod haven, og med dobbelte terrassedøre ud til den hævede træterrasse. I stueplan finder I desuden et toilet samt et værelse.

På første sal bliver I mødt af et stort værelse, hvor I kan nyde himmelkig gennem de i alt 3 ovenlysvinduer.

Villaens underetage er udover et lyst badeværelse med bruseniche, indrettet med praktisk vaskerum, værksted og flere disponible rum. Fra kælderen er der desuden hele to udgange.

Til villaen er der en lille forhave med flisebelægning, bede og carport, mens der på praktisk vis er adgang til den store baghave via en låge i hegnet. I haven finder I flere terrasser og lækroge mens der også er plads til gyngestativ og boldspil.

På Kløvervej 18 får I en ideel beliggenhed, der kombinerer natur og byliv på bedste vis. Hverdagen hænger nemt sammen med både skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og tilmed den nyrenoverede svømmehal indenfor gåafstand. 600 meter fra jer byder Ro's Torv på et godt udvalg af indkøbsmuligheder, butikker og madsteder, mens Roskilde bymidte tilmed nemt kan nås på gåben. Hopper I på cyklen, kan I nå vandet og havnen på bare 10 minutter, og bare 950 meter fra huset ligger stationen klar til at give jer en hurtig vej videre.
 
Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne skønne villa.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale