Lysalleen 566, 2., Himmelev, 4000 Roskilde

4-værelses 'penthouse' med altan i Trekroner

Drømmer I om at flytte direkte ind i en utroligt velindrettet og lys 4-værelses lejlighed i Trekroner, så er muligheden her. Ejendommen er opført så sent som i 2020, og tilbyder derfor en bolig der vil passe den moderne familie ganske godt - her er bl.a. ventilationsanlæg, gulvvarme overalt, elevator op til opgangen samt privat parkeringsplads.

Lejligheden kan betragtes som en 'Penthouse' da der kun er den ene lejlighed på 2. sal. Til lejligheden er der en stor, privat altan mens der også er fælles tagterrasse hvortil der på belejligvis er adgang ude fra opgangen på 2. sal. Derudover er der brugsret til et overdækket areal med grill helt nede ved søen hvortil der er anlagt sti i hårdt træ, mens der også er brugsret til fælleshus med overnatningsmuligheder som kan lejes ved festlige sammenkomster.

I bliver budt velkommen i lejlighedens entré, hvor der naturligvis er plads til overtøjet. Entréen er i åben forbindelse med det store alrum der samler både stue, spiseplads og køkken i ét. Alrummet er nemt at indrette, med mange gode muligheder for at skabe hyggelige 'rum i rummet'. Lysindfaldet strømmer ind, ikke mindst fra det store panorama vinduesparti med terrassedør ud til den skønne altan. Her får I rig mulighed for at iagttage årstidernes skifte i den smukke, omkringliggende natur mens I kan holde øje med børnene på boldbanen nedenfor. I får desuden et stilrent køkken med masser af opbevaringsplads bag de hvide fronter og alt i hårde hvidevarer fra KitchenAid. Lejlighedens badeværelse er ligeledes opført i hvide elementer, og byder på bruseniche med glasvæg, væghængt toilet, vaskesøjle og god opbevaringsplads.
Slutteligt byder lejligheden på i alt 3 rigtige gode værelser med hver detalje. Et med karnap, et med walk-in-closet bag skydedør, og et med skabsvæg.

Trekroner er Roskildes nyeste bydel, som har det hele og udvikler sig konstant. Bydelen har formået at tiltrække både børnefamilierne, de studerende og de ældre så her er god diversitet, mens RUC og Absalon også henter studerende til området hver dag. I Trekroner er der flere handlemuligheder, caféer og også specialbutikkerne dukker stødt op i bybilledet. Bydelen har desuden lægehus, 3 skoler, daginstitutioner, idrætstilbud og ikke mindst stationen som er beliggende få hundrede meter fra ejendommen.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne skønne Penthouse.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale