Hedevænget 11, 1. th, 4000 Roskilde

Indflytningsklar 2-værelses med stor, lukket altan

Denne skønne 2-værelses lejlighed, er beliggende centralt i Roskilde, på en sidevej til den ene store indfaldsvej, Københavnsvej. Beliggenheden gør lejligheden ideel til den enlige, det unge par, eller den studerende da der er kort afstand til motorvejstilkørslen både mod København og Holbæk, til stationen samt til Trekroner med RUC og Professionshøjskolen Absalon. Der er ligeledes gåafstand til Ro's Torv og bymidten med caféer og specialbutikker.

Selve ejendommen er placeret tilbagetrukket fra vejen, og lejlighedens lukkede altan åbner op mod et grønt og roligt område. Ved ankomst til lejligheden bliver I budt velkommen i den lille entré, der også fungerer som fordelingsgang. Entréen er indrettet med indbyggede skabe hvor I kan hænge overtøjet, og pæne gulve i træ, der fortsætter gennem alle lejlighedens beboelsesrum.
I lejlighedens rummelige stue er også køkkenet indrettet. Her får I et nyere, hvidt køkken med god opbevarings- og bordplads. Et kæmpe plus for lejligheden. Der er god plads i rummet til også at indrette sofa- og spiseafdeling, mens der fra stuen også er udgang til altanen. Altanen er indrettet med skydedørsparti, så brugen kan strækkes ud over de forskellige årstider.
Derudover byder lejligheden på et værelse med skabsvæg, samt et ældre, men lyst badeværelse med bruseniche og opbevaringsplads under vasken.

Til lejligheden er der brugsret til kælderrum, fællesvaskeri, samt til fælles parkeringsplads.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne hyggelige lejlighed.
 
NB. Billederne af ejendommen er af en anden ejendom i foreningen, da denne ejendom pt. er ved at få lagt nyt tag.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale