Kristiansminde 53, 4000 Roskilde

Skønt halv dobbelthus med ideel placering nær natur og by

På Kristiansminde bosætter I jer på en børnevenlig villavej, hvor der er liv og glade dage på fortove, stier, legepladsen og det store, grønne område for enden af den lukkede vej.

På adressen bydes I velkommen i den yndige, østvendte forhave, hvor morgenkaffen kan nydes i solens stråler. Omme bagved venter jeres eget sommerparadis - og her er der både gjort plads til leg og afslapning. Den grønne plæne inviterer til en masse sjov, mens det sydvestvendte terrassemiljø kan agerer samlingspunkt for store og små. Her kan markisen køres ud på de aller varmeste dage, hvis skyggen er at foretrække. På adressen er også en holdeplads til bilen i indkørslen.

Indendørs venter 102 lyse og veludnyttede kvadratmeter fordelt på 2 etager. Huset præsenterer sig med en fin entré, der giver plads til at gemme sko- og overtøj af vejen. Herfra er der fri passage ind til det moderne leverum, der samler køkken og stuemiljø i ét. I rummet strømmer det ind med sollys fra hver side, og fra stuen kan I tilmed forbinde boligens inde- og udeliv ved at integrere det solrige udeliv som en del af hjemmet.

Køkkenet er opført i et pænt og tidløst design med velholdte elementer og alt i hårde hvidevarer. I stueplan finder I også et pænt gæstetoilet, hvor de velholdte elementer skaber en fin reference til køkkenet.

På første etage inviterer reposen jer ind på tre gode værelser, hvor vinduerne agerer fine udsigtsposter ud over det hyggelige område. På etagen er også et rummeligt, lyst badeværelse.

Beliggenheden er absolut i top - tæt på flere daginstitutioner, skoler, sportsfaciliteter og naturområdet ved Hyrdehøj, hvor der er fine gå- og løberuter, samt kort afstand til Boserup Skov. Derudover er man tæt på indkøbsmuligheder og med kort afstand til motorvejstilkørslen mod både København og Holbæk.
 
Hos Ekman Bolig glæder vi os meget til at fremvise jer dette skønne, kvalitetsbevidste halve dobbelthus.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale