Bausager 8, Gevninge, 4000 Roskilde

Nyrenoveret, stilren villa med ideel placering for børnefamilien

I gåafstand fra indkøb, skole og daginstitutioner ligger en nyrenoveret, stilren villa, der tilbyder moderne løsninger for børnefamilien.

Her finder I en nyrenoveret murstensvilla fra 1968. Omkring villaen udfolder sig en nem, grøn have, der giver anledning til både boldspil og afslapning. I mellemtiden kan det vestvendte terrassemiljø agere et solrigt spot, når timerne skal fordrives tilbagelænet.

Indendørs venter 121 lyse og veludnyttede kvadratmeter. Huset har både indgang via bryggers og entré, hvilket giver familien god plads til opbevaringen. I hjerterummet er der en åben samhørighed mellem køkken og stuemiljø, hvilket sætter scenen for familiens fælles stunder. I rummet strømmer det ind med sollys fra de store vinduer, der tilmed mod vest giver jer mulighed for at gøre rummet endnu større. Herfra giver døren jer nemlig anledning til at integrere det solrige udeliv som en del af rummet.
I køkkenet møder I et yderst strømlinet design, og her giver den sorte bordplade et fint, kontrastfyldt indspark i det ellers hvide køkkenlandskab. Her er spots i loftet, en diskret og smart emhætte, mens køkkenøen inviterer til gode samtaler og lektiehjælp over madlavningen.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på tre lyse soveværelser og to stilfulde badeværelser.

På denne adresse får børnefamilien en ideel placering i rolige omgivelser nær vand, natur og alle hverdagens gøremål. 450 meter fra huset kan dagligvareindkøbene nemt klares, mens nærområdet tilmed tilbyder bageri, gode legepladser og små butikker. Ungerne kan nyde en nem vej afsted om morgenen, da de fra adressen er i gåafstand fra skole, børnehave og idrætshal. Busforbindelser findes bare 110 meter fra hoveddøren, mens I også ubesværet kobler ind på motorvejen. Fra adressen kan I køre til Roskildes hjerte på små 18 minutter, mens skøn natur kan nydes i det nærtliggende skovområde eller langs Lejre Vig.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale