Søhøjen 27, Svogerslev, 4000 Roskilde

Indflytningsklar udsigtsvilla med uspoleret udsigt over Svogerslev Sø

Her er en unik mulighed for at flytte direkte ind i en skøn udsigtsvilla med en fuldstændig uspoleret udsigt over Svogerslev Sø og de grønne områder der omringer den. I får samtidig en villa der er beliggende på en lukket vej, og har gennemgået en omfattende renovering, og fremstår så absolut indflytningsklar.

I bliver budt velkommen i villaens lyse entré, der ligeledes rummer trappe til underetagen. Fra entréen er der adgang til et lækkert og lyst badeværelse, opført med både badekar og bruseniche, til et stort soveværelse samt til villaens unikke udsigtsrum hvor I både finder køkken og stue. Selve køkkenet er opført i moderne, hvide elementer, med store skuffer og masser af opbevaringsplads. Hele den ene væg er indrettet så man kan nyde udsigten med panorama vinduesparti med flere skydedøre og lækre gardiner der går fra loft til gulv. Skydedørene forbinder i sommerhalvåret stuen med den store terrasse der er anlagt langs stuen, og hvor I ligeledes, ugeneret kan nyde udsigten. En vanvittig lækker terrasse, hvor der I øvrigt er trappe ned til haven. I den rummelige stue har I mange indretningsmuligheder med plads til både spise- og opholdsafdeling. I den ene ende af rummet skaber den gamle pejs rammen og mange hyggelige stunder.

Villaens underetage rummer hele fem disponible rum udover endnu et badeværelse, vaskerum med vaskesøjle, bord- og opbevaringsplads samt et stort værksted til familiens handyman- eller woman. Der er dirkete adgang til underetagen udefra, via værkstedet.

Ud over den pragtfulde terrasse i niveau med stuen, får I også en skøn have der fremstår meget nem at vedligeholde. Foran villaen bliver I mødt af en flisebelagt, strømlinet indkørsel med dobbelt carport og direkte adgang til baghaven. I baghaven er der opført bålsted og shelter helt ud til det grønne område, hvor der i øvrigt er isat en låge, så der er masser af muligheder for at følge årstidernes skifte og virkelig udnytte at naturen er lige uden for døren.

Svogerslev er et særdeles familievenligt område, kun få minutters kørsel fra Roskilde. Her er både skole, flere daginstitutioner, flere indkøbsmuligheder, restaurant på den lokale kro, og et rigt foreningsliv. Skal man til Roskilde er der cykelsti på hele ruten, mens den nærmest lydløse elbus stopper få meter fra huset.

Skriv eller ring til os for en fremvisning af denne skønne udsigstvilla.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale