Mågevej 12, 4000 Roskilde

Lys og indflytningsklar familievilla fra 2018 - på blind villavej

Her får I muligheden for at rykke familien direkte ind i en fantastisk, indflytningsklar familievilla på en lukket villavej med et godt naboskab. Villaen er opført i 2018, og der er lagt vægt på stilrene og vedligeholdelsesnemme løsninger der passer til den moderne børnefamilie, mens der også et taget hensyn til energiudgiften med installation af solceller.

Foran villaen er der plads til at parkere bilen i den indbyggede carport. Indkørslen er anlagt med store grå fliser, der desuden danner en sti hele vejen rundt om huset. Fra carporten er der adgang til villaens entré, og man kan således altid komme tørskoet ind i huset. I skal kun lige ind i entréen før I kan dreje ind i villaens lyse bryggers. Her får I et lyst bryggers med masser af opbevaringsplads bag de hvide push-open skabe, vaskemaskine og tørretumbler, grovvask og god bordplads hvor der kan foldes tøj. Fra entréen er der desuden adgang til villaens køkkenalrum, depotrum samt til to store værelser og et badeværelse med muret bruseniche. Ideelt at indrette til teenagerafdeling.

Centralt placeret i villaen finder I familiens naturlige samlingspunkt - det store køkkenalrum. Her får I et skønt lysindfald fra både ovenlysvinduer og terrassedør. Køkkenet er som alle øvrige elementer i huset, fra Svane Køkkenet, og også her får I grebsfrie låger med push-open. Køkkenmaskinerne er gemt væk i villaens depotrum hvilket er med til at skabe et roligt overblik.
Fra køkkenet er der adgang til endnu et værelse - ligeledes med terrassedør, mens I via dobbeltdøre har adgang til opholdsstuen hvor der er endnu er terrassedør ud til haven, samt til villaens forældreafdeling. Forældreafdelingen er indrettet med et lyst soveværelse, walk-in closet og privat badeværelse med både badekar og bruseniche.

Udendørs er der anlagt flisegang hele vejen rundt om villaen, hvor der undervejs er flere terrasser. Ved den ene terrasse er der en lille trappegang til villaens græsstykke med nedgravet trampolin. På den anden side af huset er der en mur mod naboen, hvor sælger om sommeren indretter sig med lyskæder, palmer og solsejl - og på den måde skaber en hyggelig strandstemning. Derudover er der et stort redskabsrum med adgang til opbevaringsskur.

Villaen er beliggende centralt i Roskilde, på en lukket villavej med flere børnefamilier. For enden af vejen ligger Universitetsstien der går direkte ud til Trekroner. Derudover er der en trappe op til Byageren så I hurtigt kan komme til Ro's Torv. Desuden er der under 5 minutter til skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder. Centrum, stationen og Folkeparken er desuden ikke længere end 5 minutter væk.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne skønne familievilla.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale