Himmelev Sognevej 38B, Himmelev, 4000 Roskilde

Nyopført byhus i ét plan i Himmelev

Dette skønne byhus er beliggende i en nyopført ejendom i populære Himmelev. Ejendommen består af to ejerlejligheder, denne som er en etplanslejlighed, og en større lejlighed i to plan. Lejligheden henvender sig især til det ældre par, til singlen, eller til parret med et enkelt barn.

Huset byder på en lang entré, med plads til at hænge overtøjet. Man kan eventuelt indrette sig med et indbygget skab. Herfra er der adgang til husets to værelser, også med plads til indbyggede skabe. Fra det ene værelse er der udgang mod haven, hvor der er en overdækning fra den tilstødende lejligheds 1. sal. Fra entréen er der også adgang til husets badeværelse der bliver opført i elementer fra KVIK, og med bl.a. bruseniche og plads til vaskesøjle.
Entréen er i åben forbindelse med husets store, lyse køkken-alrum. Et helt fantastisk rum hvor lyset strømmer ind fra de mange gulv til loft vinduespartier. Køkkenet opføres ligeledes i elementer fra KVIK. Der er udgang til haven fra både stue- og køkkenafdelingen, hvor der ved køkkenet opføres en terrasse i hårdt træ.

Til lejligheden er der eksklusiv brugsret til terrasse, have og parkeringsplads.

Ejendommen er beliggende i Himmelev, tæt på skole, daginstitutioner og en af byens bedste dagligvareforretninger, Meny. For enden af Himmelev Sognevej er der en sti ud til Frederiksborgvej, og man er således hurtigt ved byens attraktive havneområde, byens parker og centrum. Desuden er der kort afstand til Himmelev Skov, hvor der er masser af gode gå- og løberuter.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise dette lækre byhus.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning