Kristiansminde 61, 4000 Roskilde

Skønt halvt dobbelthus på lukket vej i børnevenlige Roskilde Vest

Dette halve dobbelthus er beliggende i et særdeles attraktivt kvarter i Roskilde Vest. De seneste år er børnefamilierne for alvor rykket ind, og der er liv og glade dage på fortove, stier, legepladsen og det store, grønne område for enden af den lukkede vej. Er man ikke en del af børnefamilie-segmentet er det stadig et eftertragtet område at slå sig ned i, tæt på indkøbsmuligheder og med kort afstand til motorvejstilkørslen mod både København og Holbæk.

Foran huset er der en lille forhave med beplantning, og indkørsel med plads til én bil.

Adgang til huset foregår via husets mindre, men rummelige entré. Entréen giver adgang til et lyst gæstetoilet, og til husets køkken, som er i åben forbindelse med stuen.  Køkkenet er opført i hvide elementer, og med en stilren bordplade. Rummet er indrettet med halvvæg mod stuens spiseplads, og man har således mulighed for at tilbringe meget kvalitetstid med hinanden, selvom man laver noget forskelligt i det store rum. Selve opholdsafdelingen rummer fin plads til indretning af både spiseplads, sofaarrangement og læsehjørne. Fra stuen er der udgang til husets baghave med terrasse.
Husets 1. sal nås via trappe fra stuen. Her er en lille repos med opbevaringsplads, 3 gode værelser, samt husets lyse badeværelse som byder på god skabsplads, muret bruseniche og vaskesøjle.

Til huset er der en dejlig stor have med terrasse, hvor sommerens lune dage kan nydes. Haven fremstår nem og overskuelig at holde, og med god plads til børneleg. Derudover er der et mindre skur til opbevaring.

Beliggenheden er absolut i top her, tæt på flere daginstitutioner, skoler, sportsfaciliteter og bl.a. naturområdet ved Hyrdehøj hvor der er fine gå- og løberuter, samt med kort afstand til Boserup Skov.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise dette skønne, halve dobbelthus.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale