Holmeengen 14, Gundsømagle, 4000 Roskilde

Lys og indflytningsklar familievilla med hele 5 soveværelser i Gundsømagle

Er I en pladskrævende familie der drømmer om en nyere, energivenlig villa i et særdeles børnevenligt område - så er muligheden her. Villaen er opført i 2017, i kvalitetsbevidste materialer og med både jordvarme- og solcelleanlæg.

Ejendommens indkørsel byder jer velkommen med nyere anlagt rådhusbelægning der fører op til den dobbelt integrerede garage - her kører man altså helt i tørvejr på en regnvejrsdag, og kan fortsætte direkte ind i villaens personligt indrettede bryggers med masser af opbevarings- og bordplads, grovvask, vaskemaskine og tørretumbler. Rundt om huset fortsætter den smukke flisebelægning, og fører jer videre til villaens to indgange, en til garagen og en til villaens entré.
Centralt placeret i villaen finder I det store, lyse køkkenalrum. Rummet er indrettet med lyse elementer fra HTH, bordplader i træ, centralstøvsuger, ovenlysvinduer, og akustiklofter der holder rumklangen på et minimum når hele familien samles. Er vejret til det, forlænges rummet ud mod terrassen og haven, via terrassedøren i det store vinduesparti. Gulvet er i køkkenalrum, bryggers og på badeværelserne lagt med store, tidløse klinker der er med til at skabe den røde tråd gennem villaens mange rum. Stuen og køkkenet adskilles af dobbelte glasdøre der leder lysindfaldet naturligt mellem de to rum. Stuen er indrettet med flotte gulve i træ, samt store vinduespartier med adgang ud mod haven.
Villaen byder endvidere på hele 5 værelser, heraf er det ene indrettet som kontor. De tre af værelserne er samlet i den ene ende af huset, og sammen med et lyst badeværelse kan dette benyttes som en børneafdeling mens forældresoveværelset er placeret i den anden ende af villaen og byder på både walk-in closet og privat badeværelse. Alle øvrige værelser er desuden indrettet med indbyggede skabe.

Villaens store have er anlagt med græsplæne og omkranset af en skøn bøgehæk. Rådhusbelægningen er også ført videre ind på terrassen, der er anlagt mellem stue og køkkenalrum, så også ude fornemmer man en rolig, rød tråd gennem det kvalitetsbevidste materialevalg.
Gundsømagle er en fantastisk by til børnefamilien. Her er flere daginstitutioner, populær folkeskole, indkøbsmuligheder og et væld af fritidsaktiviteter. Gundsømagle byder desuden på en skøn natur - omgivet af marker og med mulighed for gå- og løbeture i bl.a. Gulddysseskoven, er det let at få et afbræk fra hverdagen. Der er busforbindelser til både Roskilde, Frederikssund og Veksø - Desuden kan man køre til Roskilde på ca. 15 minutter i bil.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne skønne villa.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale