Skovbogade 21D, 4000 Roskilde

Åbent hus: 01.11.2020 fra kl. 12:00 til kl. 12:30

Sjældendt udbudt 1-plans rækkehus med have i Roskilde C

Drømmer I om at bo i eksklusive rammer i centrum af Roskilde, er dette rækkehus fra 2003 et fremragende valg. Boligen er en perle og er inden for de seneste to år blevet renoveret både inde og ude med bl.a. fjernvarmeanlæg, køkken og badeværelse. Boligens indretning er med øje for alle moderne bekvemmeligheder og er særligt egnet til den lille familie eller dem, der blot ønsker at læne sig tilbage og udnytte byens mange muligheder.  
 
Huset er et af fire i den lille grundejerforening, hvor man deles om et stort parkeringsareal til både jer selv og jeres gæster.  
 
Mod nordøst byder et hyggeligt gårdhavemiljø velkommen, som har både morgen - og aftensol, og den sydvendte terrasse er en oase af sol næsten hele dagen. Ejendommen er omringet af et grønt levende hegn, som giver en ugenert have.  
 
Indendørs fordeler de 82 kvadratmeter sig på entré, to soveværelser med indbyggede garderobeskabe, et stort badeværelse med en flot brusekabine og vaskefaciliteter samt et voluminøst opholdsrum, der har en todelt funktion som spisekøkken og dagligstue. Køkkenet er opført med et moderne opbevaringssystem, hvor integrerede hvidevarer gemmer sig bag blanke låger uden greb, mens der naturligvis også er installeret Quooker, ovn og kombiovn samt induktionskogeplade med integreret emhætte. Arbejdspladsen findes på køkkenøens stilrene bordplade, der afskærmer køkkenet fra det åbne spiseareal. Stuens høje loft bidrager med en rolig akustik, ligesom det også åbner rummet i et velkomponeret og samhørigt udtryk. I det store rum giver ryttervinduerne et fantastisk lysindfald året rundt. Gulvene i rummet samt i boligens værelser er af nyere dato, mens også de ens klinker i entréen og på badeværelset er af nyere dato.  
 
Fra rækkehuset er der blot 10 minutters gang til Roskilde Centrum. Foruden bymidtens utallige kulturelle og historiske oplevelser, tilbyder det omkringliggende bylandskab mange parkarealer og fredede naturomgivelser. Særligt kan man nå både Himmelsøen og Roskilde Havns betagende udsigter efter en 10 minutters cykeltur i hver sin retning. Den offentlige transport kan fanges i gåafstand fra boligen, hvor især Roskilde Station ligger knap én kilometer fra boligen.  
 
Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise dette skønne rækkehus.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale