Skovbogade 21D, 4000 Roskilde

Åbent hus: 27.09.2020 fra kl. 13:30 til kl. 14:00

Sjældendt udbudt 1-plans rækkehus med have i Roskilde C

Drømmer I om at bo i eksklusive rammer, er dette rækkehus fra 2003 et fremragende valg. Boligen tilbyder en hel unik ejendom, der skiller sig ud fra husene i det nærliggende kvarter. Med sine tre værelser opført med øje for alle moderne bekvemmeligheder er huset særligt egnet til familien, hvor børnene er fløjet fra reden.
 
To gode terrassearealer leverer både morgen-, eftermiddags- og aftensol, ligesom den overdækkede, sydvendte terrasse sørger for skygge på de skarpeste soltimer samt læ for vinterhalvårets kølige vindstød. Ejendommens sydvendte terrasse er omringet af et højt levende hegn, hvilket både pryder æstetikken og stemningen.
 
Rækkehuset er indenfor de seneste to år blevet renoveret både inde og ude, med bl.a. nyt fjernvarmeanlæg, køkken og badeværelse.
 
Indendørs fordeler de 82 kvadratmeter sig på to soveværelser med indbyggede garderobeskabe, et stort badeværelse med separat brusekabine og vaskefaciliteter samt en voluminøs stue, der har en todelt funktion som spisekøkken og dagligstue. Alle rummene har nylagte gulve, mens badeværelset er belagt med store klinker i en afdæmpet farve. Boligens køkken er opført med et moderne opbevaringssystem, hvor integrerede hvidevarer gemmer sig bag blanke låger uden greb mens der naturligvis også er installeret Quooker. Arbejdspladsen findes på køkkenøens stilrene bordplade, der afskærmer køkkenet fra det åbne spiseareal. Stuens høje loft bidrager med en rolig akustik, ligesom det også åbner rummet i et velkomponeret og samhørigt udtryk.
 
Fra rækkehuset er der blot 10 minutters gang til Roskilde Centrum. Foruden bymidtens utallige kulturelle og historiske oplevelser, tilbyder det omkringliggende bylandskab mange parkarealer og fredede naturomgivelser. Særligt kan man nå både Himmelsøen og Roskilde Havns betagende udsigter efter en 10 minutters cykeltur i hver sin retning. Den offentlige transport kan fanges i gåafstand fra boligen, hvor især Roskilde Station ligger knap én kilometer fra boligen.
 
Der er mulighed for en lang overtagelse af ejendommen.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise dette skønne rækkehus.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale