Elmeholmen 7, Gundsømagle, 4000 Roskilde

Nyopført vinkelvilla i den nye udstykning i Gundsømagle

Drømmer I om at rykke familien direkte ind i en nyopført familievilla med et godt indeklima i den nye udstykning i Gundsømagle, så er muligheden her. Villaen er beliggende på en 835 m2 stor grund, og er opført med varmegenvindingsanlæg og jordvarme.

På adressen bliver I mødt af en 160 m2 stor vinkelvilla, med tilhørende dobbelt integreret carport med redskabsrum. Adgang til villaen er via bryggers, indrettet med god skabs- og bordplads, grovvask, plads til vaskemaskine og tørretumbler, og med en moderne klinker på gulet. Et uundværligt rum i den moderne børnefamilies hverdag. Fra bryggerset bliver I ledt ind i villaens hjerte, og familiens naturlige samlingspunkt - det store køkkenalrum. Her er plads til madlavning, lektielæsning og familiehygge på én gang - og lydniveauet er der taget hånd om, med indsatte akustikfelter i loftet. Gulvene i køkkenalrummet er ligeledes belagt med store klinker, ligesom det også er tilfældet i villaens badeværelser, hvilket giver en god harmoni og rød tråd gennem villaen. Fra køkkenalrummet er der ligeledes udgang til haven via terrassedør. Villaens børneværelser er indrettet omkring køkkenalrummet, hvor I får hele 3 gode værelser, samt et badeværelse med bruseniche.
Køkkenalrummet er ligeledes i åben forbindelse med villaens stue, hvor I får et lyst og lækkert opholdsrum med udgang til overdækket terrasse. Fra stuen er der adgang til villaens forældreafdeling med soveværelse, walk-in closet og et unikt badeværelse med bruseniche og wc gemt af vejen ved første øjekast.

Den nye udstykning i Gundsømagle er i rivende udvikling, og vi kan godt forstå hvorfor. Børnefamilierne er rykket ind i dette utroligt familievenlige område, hvor børnene frit kan løbe rundt fra hus til hus og besøge de mange legekammerater. I Gundsømagle er der flere daginstitutioner, skole, indkøbsmuligheder og et væld af fritidsaktiviteter. Naturen omkring Gundsømagle er også enestående, byen er omgivet af marker, og er man frisk på en travetur er Gulddysseskoven lige i nærheden - alligevel er der kun 10 minutters kørsel til Roskilde. Skal man til København kan man tage landevejen mod Veksø eller Høje Tåstrup. Nemmere bliver det ikke.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne nyopførte vinkelvilla.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale