Ternevej 26, 4000 Roskilde

Åbent hus: 29.11.2020 fra kl. 11:30 til kl. 12:00

Nyopført og eksklusiv pragtvilla i Himmelev

Drømmer I om at flytte direkte ind i en nyopført, luksuriøs pragtvilla beliggende i Himmelev, så er muligheden her. Villaen er opført i de bedste materialer og med et personligt og grandiost udtryk af Menzer og Kristensen, og er klar til at danne rammerne om jeres familie.

Foran villaen bliver I mødt af en overskuelig forhave med stilren flisegang, der er udlagt fra kantsten til hoveddøren, samt fra carporten og hele vejen rundt om ejendommen.
I bliver budt velkommen i den pragtfulde hall der emmer af luksus og eksklusivitet med højt til loftet og skakternede gulvklinker. Herfra er der adgang til badeværelse med muret bruseniche, trappe til 1. sal samt dobbeltdøre ind til villaens store køkkenalrum. Her får I et smukt køkken i moderne, men charmerende elementer, der er med til at bringe personlighed ind i villaen. De mange vindues- og dørpartier er med til at bringe lyset og haven helt ind i rummet, hvilket er et gennemgående element i hele villaen. Fra køkkenet er der adgang til bryggers, udgang til terrasse via dobbelte terrassedøre, samt adgang til villaens stue, også via dobbeltdøre. Fra stuen er der ligeledes udgang til terrassen samt adgang til et stort værelse der eventuelt kunne indrettes til kontor eller bibliotek, og som også har udgang til terrassen.
På villaens 1. sal udgør den smukke repos bindeled mellem de fire lyse og rummelige værelser, og badeværelset. Det store badeværelse er indrettet med samme materialevalg som badeværelset i stueplan, og er ligeledes med muret bruseniche.

Udendørs finder I en dejlig have, belagt med græsplæne og indrammet af en hæk i laurbærkirsebær. Den stilrene carport foran huset rummer ligeledes et redskabsrum.

Villaen er beliggende i et etableret villakvarter i Himmelev, og er i gåafstand fra både indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skole. Ro's Torv er beliggende lige i nærheden, og dertil kommer også bymidten med specialbutikker, stationen og byens parker.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne eksklusive villa.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale