Rørsangervej 9, 4000 Roskilde

Indflytningsklar villa i Fuglekvarteret på hele 216 etagemeter

Drømmer I om at flytte direkte ind i en lys og lækker villa i det attraktive, familievenlige ’Fuglekvarter’ så er muligheden her. Villaen er løbende blevet vedligeholdt, og byder på en lys og moderne indretning, med mulighed for at etablere endnu et værelse.
 
Villaen ligger tilbagetrukket fra vejen, og I bliver derfor mødt af villaens blomstrende, etablerede have, der omkranser hele villaen med både for- og baghave. Villaens garage ligger tæt ved vejen, og herfra fører den flisebelagte sti jer op til villaens indgang.
 
I bliver budt velkommen i villaens lyse og møblerbare entré, der samtidig fungerer som fordelingsgang, bl.a. med nedgang til underetagen samt adgang til villaens naturlige samlingspunkt – stue og køkken der er i åben forbindelse med hinanden. Køkkenet er opført i 2018, i hvide, tidløse elementer fra KVIK med god opbevarings – og bordplads. Det naturlige lysindfald strømmer ind i rummet fra det store vindue, mens der videre ind i stuen også er et fantastisk lysindfald. Her er der gode indretningsmuligheder med plads til både spise- og opholdsafdeling, mens der også sagtens kan indrettes kontor- eller legehjørne. Mulighederne er mange.
Fra stuen er der udgang til en skøn, overdækket træterrasse der har nedgang til haven. Et skønt uderum der kan nydes hele sommeren. Derudover kommer der to rummelige værelser, hvor man har mulighed for at lave en opdeling og tilføje et tredje værelse, samt et lyst og lækkert badeværelse.    
 
Husets underetage består af to store disponible rum, vaskerum og et moderne istandsat toilet. Det ene disponible rum er i terræn med haven, og har dobbelte skydedøre ud mod terrasse. Ideelt til teenageren, som hobbyrum, eller gildesal.  
 
Fuglekvarteret er en attraktiv del af Himmelev, beliggende tæt på gode skoler, daginstitutioner, sportsfaciliteter, natur og indkøb. Herfra er der på cykel 10 minutters kørsel til både centrum og Ro’s Torv, mens man også er tæt på tilkørslen til motorvejen og hurtigt kan være i København. Skal man med offentlig transport er beliggenheden også i top, da villaen er placeret ca. 2 km. fra både Roskilde og Trekroner station.
 
Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne indflytningsklare villa.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale