Krogager 16, Ågerup, 4000 Roskilde

Idyllisk murstenshus med nyere stråtag og skøn landudsigt

Her får I muligheden for at komme til at bo i naturskønne Ågerup, i et idyllisk stråtækt murstenshus med den smukkeste landudsigt og en drøm af en have. Husets stråtag er pålagt for 10-12 år siden, og har derfor stadig mange gode år endnu.
 
I bliver mødt foran ejendommen af den skønneste stenbelagte gårdsplads hvor morgenkaffen kan nydes. Herfra er der adgang til huset via både entré, den lange fordelingsgang eller til husets funktionelle bryggers, indrettet med vaskesøjle, bordplads, bruseniche og adgang til sauna.
 
I den anden ende af huset – fra entréen – er der adgang til gæstetoilet, køkken og til husets rummelige stue. Her er tale om en stue der må være enhver families drøm. Plads mangler der ikke – og alligevel er der i rummet en hyggelig atmosfære med fritlagte bjælker, store gulvplanker, nyere gipslofter, pejs og terrassedør ud til haven. Her er utroligt mange gode indretningsmuligheder. Et rum der skal ses og opleves.
 
Køkkenet rummer masser af opbevarings- og bordplads, og er opført i lyse elementer, med en flot bordplade i træ. Et køkken der harmonerer rigtig godt med husets landlige stil. Køkkenet byder som stuen på et dejligt lysindfald, i det der også her er indrettet terrassedør ud mod den skønne have. Desuden er her mulighed for at indrette en lille spiseplads.
 
Fra den lange fordelingsgang nås husets badeværelse med muret bruseniche og badekar, samt hele tre værelser.
 
Ejendommen er beliggende tilbagetrukket fra trafikstøj, og ganske privat. På gårdspladsen er der opført et lille, isoleret anneks – perfekt til teenageren, hjemmekontor eller blot til overnattende gæster – mulighederne er mange. Fra den skønne have kan man nyde udsigten ud over en grøn eng, mens haven byder også på skyggefulde liggepladser, gode terrasser og grønne buske og bede.
 
I Ågerup er der idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder, og daginstitution. Der er stisystem til skolen i Gundsølille, mens også Roskilde Lilleskole er lige i nærheden. Der er offentlig transport til Roskilde, hvis ikke man vælger at tage cyklen og benytte sig af den nyanlagte cykelsti der fører helt ind til centrum. I bil tager turen ca. 10 minutter. 
 
Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne idylliske ejendom.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale