Søparken 54, Svogerslev, 4000 Roskilde

Flot og velholdt familievilla i 1 plan beliggende på en lukket vej

Her er en særdeles attraktiv bolig for børnefamilierne. Boligen er er meget rummelig, opført i et enkelt plan, beliggende på en lukket villavej i et særdeles børnevenligt kvarter med adgang til grønne områder og ned til søen, samt med stisystem til den lokale folkeskole og til Boserup Skov.
 
Der er adgang til villaen via et klassisk vindfang, eller via bryggers. Bryggerset er indrettet med god skabs- og bordplads, grovvask og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Et uundværligt rum for børnefamilien. Fra villaens vindfang er der adgang til en stor og møblerbar forstue, samt til et værelse. Værelset kan med fordeles bruges til teenagerafdeling, eller hjemmekontor, da det er afsides fra de andre værelser.
Forstuen fungerer som bindeled mellem resten af boligens rum, hvor der i den ene ende af huset er indrettet opholdsafdeling, med plads til, at hele familien kan samles. Her er et lyst spisekøkken fra HTH, hvor der er tænkt i praktiske opbevaringsløsninger, og en stor spise- og opholdsstue i vinkel. Her er et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Det ene parti er også udgangsparti, direkte ud til husets vestvendte terrasse, en fin forlængelse af rummet om sommeren. En del af terrassen er overdækket mens der også er opsat markise så man får altså god mulighed for at nyde timerne udendørs.
I den anden ende af huset er indrettet værelsesafdeling med tre gode værelser, et stort badeværelse med muret bruseniche, samt et separat gæstetoilet. Fra det ene værelse er der desuden direkte indgang til badeværelset. Også i denne del af huset er der store vinduespartier der giver et skønt lysindfald.
 
Villaens have fremstår rigtig hyggelig med grønne buske og træer, men stadig vedligeholdelsesnem. Derudover er der carport og garage. Villaens indkørsel er belagt med samme sten som terrassen og bedene hvilket skaber en fin rød tråd rundt om ejendommen.
 
Svogerslev er beliggende ca. 4 km. fra centrum af Roskilde, og med sine mange børnefamilier er byen særdeles børnevenlig. Her er skole, flere daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skøn natur og et væld af fritids- og sportsaktiviteter.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning