Frederiksborgvej 140, Himmelev, 4000 Roskilde

Højt beliggende villa på Frederiksborgvej - med fjordudsigt og tagterrasse

Drømmer I om at flytte direkte ind i en indflytningsklar villa på Frederiksborgvej så er muligheden her. Villaen er beliggende tilbagetrukket fra vejen, og byder på en skøn udsigt ud mod fjorden, ikke mindst fra tagterrassen hvor der er panoramaview mod vandet, og Roskildes bymidte med Domkirken i centrum.

Bilen parkeres i carporten eller på den dertil indrettede plads, for enden af stien der fører op til ejendommen. Herfra er der indgang i niveau til underetagen, eller trappe op til entréen der ligger i villaens stueplan. Entréen fungerer ligeledes som fordelingsgang, og giver adgang til alle rum i stueplan. Her får I en stor stue, hvor lyset strømmer ind gennem de mange vinduer. Stuen rummer plads til både spise og opholdsafdeling, og har udsigt direkte ud mod fjorden. Fra spiseafdelingen er der udgang til en stor terrasse, der går rundt om ejendommen, og også kan entreres direkte fra køkkenet. Desuden er det fra stuen, at villaens 1. sal nås, med udgang til den fantastiske tagterrasse. Tagterrassen er fra 2019 og opført i komposit og omkranset af et moderne glasparti.
Villaens køkken er i åben forbindelse med stuen og er indrettet med moderne, hvide elementer fra Vordingborg Køkkenet, samt med en solid bordplade i træ. Arbejdsplads er der rigeligt af, ligesom der heller ikke mangler opbevaringsplads bag de mange skabslåger. Derudover får I, i stueplan, et pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme, samt et rummeligt soveværelse med walk-in closet. Underetagen er indrettet med entré, et lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme, samt fire disponible rum, ideelt til vaskerum, vinkælder, hobbyrum, hjemmebiograf eller teenagerafdeling.

Udendørs får I en etableret have, indrettet med flisegang næsten hele vejen rundt om villaen, flere læ- og solkroge, hyggelige bede og med græsplæne i både for- og baghave. Derudover carport og to udhuse.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne indflytningsklare villa.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale