Prins Buris Vej 15, 4000 Roskilde

Hyggelig og indflytningsklar villa på attraktiv adresse

Går I og drømmer om at bo i en hyggelig, indflytningsklar villa med en god planløsning i det eftertragtede område ved Konge-/ Dronningekvarteret, så er muligheden her. Villaen byder på hele 176 anvendelige etagemeter fordelt på to plan, og er særdeles velholdt og istandsat gennem tiden - bl.a. er alle vinduer i stueplan samt terrassedør udskiftet i 2017. 
 
Der er adgang til boligen via en mindre, lys entré. Fra entréen er der trappe til boligens underetage, og man kan således hurtigt smutte ned og hænge overtøjet mv., i et af underetagens disponible rum. Desuden er der fra entréen adgang til husets stilrene badeværelse med bruseniche og hvide elementer. I forlængelse af entréen er husets samlingspunkt placeret. Man får nærmest lyst til at sige tre stuer en suite, da der er lavet en naturlig opdeling af rummet med et par trin ned til den ene afdeling af stuen, mens rummet også er i åben forbindelse med boligens køkkenalrum. Køkkenet er igen opført i hvide, stilrene elementer, og med god udnyttelse af pladsen. Fra spiseafdelingen er der dobbelte terrassedøre ud mod villaens skønne træterrasse, opført i niveau med boligen - et kæmpe plus for ejendommen. Desuden byder husets stueplan på tre gode værelser.
Villaens underetage er rigtig godt udnyttet og fremgår som en brugbar del af boligens kvadratmeter. Her er fire disponible rum hvor der i det ene er indrettet vaskekælder, og dertil kommer et toilet. 
 
Rundt om boligen er anlagt en hyggelig have med flisebelagt indkørsel, og masser af gode græsarealer med plads til leg og boldspil. Der er trappe fra træterrassen ned til haven, hvor der også er anlagt en fliseterrasse. Dertil kommer buske, frugttræer og et stort opbevaringsskur. 
 
Beliggenheden er helt i top, man er omgivet af byens grønne områder herunder Folkeparken, Himmelev Mose og Ladegårdsengen, tæt på havnen, skole og daginstitution, mens der kun er 2 km. til stationen og gågaden.   
 
Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne hyggelige villa.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale