Kløvervej 3, 4000 Roskilde

Indflytningsklar familievilla på 217 etagemeter i Roskilde Øst

I gåafstand fra bymidtens og grønne parker ligger en indflytningsklar rødstensvilla, der tilbyder et hav af muligheder og moderne løsninger for familien. Her får I en skøn villa - oprindeligt fra 1940, der løbende har været renoveret og vedligeholdt med respekt for bygningens oprindelige arkitektur, herunder facaderenovering med hulmursisolering, bevarelse af gamle gulve, fritlagte bjælker og Velfac vindueselementer i hele huset. Omkring huset udfolder sig en lukket have, der både giver plads til fodboldmålene og trampolinen. På den store terrasse kan familien samles, mens der er mulighed for at følge solens stråler dagen lang, eller sidde i skygge under den automatiske markise.
 
Bevæger vi os indenfor venter jer hele 217 lyse og veludnyttede etagemeter fordelt på stueplan, første sal samt en lys og indretningsvenlig underetage. I bydes velkommen i den hyggelige hall hvor I, i garderoben kan komme af med sko og jakker. Stueplan er velindrettet med køkken, spisestue og stue i åben forbindelse, hvilket sætter scenen for familiens fælles stunder. I det store, strømlinede køkken møder I stilrene elementer, bordplade af granit og alt i hårde hvidevarer - herunder naturligvis Quooker, mens der her bestemt er plads til at invitere flere hænder med i den daglige madlavning. I stuen finder solen ubesværet vej ind gennem vinduerne, og herfra kan I tilmed skabe fri passage til naturen udenfor via terrassedøren. Om vinteren kan I derimod hjælpe hyggen på vej ved at tænde op i brændeovnen.
I stueplan er hertil et stort, smagfuldt badeværelse med italienske mosaiksten, gulvvarme samt rainshower bag de matte glaspartier.
 
På første sal kan I fra soveværelset nyde himmelkig gennem de store ovenlysvinduer. Her prydes tilværelsen nemlig af et smukt loft-til-kip med fine, synlige træbjælker. Fra soveværelset kan I herudover nyde en fin udsigt til det hyggelige kvarter gennem det store vinduesparti med fransk altan. På etagen er også et lyst toilet, ligeledes med gulvvarme og italienske mosaiksten, samt to gode børneværelser, hvoraf det ene nyder adgang til en lys hems, hvor man kan indrette sig med en hyggelig sovehule. I hemsen er der installeret glasgulv, der som glasværnet ved den franske altan er specialproduceret.
 
I den lyse, indretningsvenlige underetage kan I glæde jer over egen indgang, brændeovn og synlige træbjælker i loftet. Underetagen er indrettet med vaskerum, badeværelse med vandbåren gulvvarme, samt to gode disponible rum, der giver jer et hav af muligheder.
 
På Kløvervej 3 får I en ideel beliggenhed, der kombinerer natur og byliv på bedste vis. Hverdagen hænger nemt sammen med både skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og tilmed den nyrenoverede svømmehal indenfor gåafstand. 600 meter fra jer byder Ro's Torv på et godt udvalg af indkøbsmuligheder, butikker og madsteder, mens Roskilde bymidte tilmed nemt kan nås på gåben. Hopper I på cyklen, kan I nå vandet og havnen på bare 10 minutter, og bare 950 meter fra huset ligger stationen klar til at give jer en hurtig vej videre.
 
Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne skønne familievilla.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale