Eget Bo 21, 4000 Roskilde

Charmerende murstensvilla med ideel placering nær natur og by

På en villavej centralt i Roskilde finder I denne nydelige rødstensvilla, der tilbyder ideelle løsninger for børnefamilien både inde og ude. Den røde murstensfacade matcher ideelt ind i det hyggelige gadebillede. "Solhøj", som villaen så fint er navngivet, daterer sig tilbage til 1930, og på adressen emmer der da også af en masse charme og personlighed. Villaen er løbende opdateret, hvilket kommer til udtryk i velholdte, moderne elementer.

Omkring huset udfolder sig et herligt udeliv, der i sommermånederne fungerer som en ren forlængelse af boligen. Læn jer tilbage på terrassen, nyd solen, hinanden og synet af den grønne have, der giver anledning til en masse aktivitet og leg.

Indendørs venter jer hele 211 veludnyttede etagemeter, der udfolder sig på et stueplan, en første sal og en indretningsvenlig kælder, der giver jer et hav af anvendelsesmuligheder. I stueplan kan jakker og fodtøj efterlades i entréen, hvorefter turen kan gå til leverummet, der forener køkken, alrum og to fine stuer en suite i åben forbindelse. I rummene sørger de mange vinduer for et fortrinligt lysindfald, og fra alrummet kan I invitere naturen med til bords ved at åbne ud til terrassen. I køkkenet står stilrene elementer i sorte og hvide nuancer, hvor arbejdsbelysningen er i top fra de indbyggede spots.

I stuen kan I hjælpe hyggen på vej ved at tænde op i brændeovnen, der akkumulerer en masse varme til boligen i de kolde tider.
På første sal venter jer to gode soveværelser og et smagfuldt badeværelse.
I den lyse kælder er der egen indgang og badeværelse, hvilket gør stedet her til et paradis for husets teenager. Etagen er indrettet med vaskerum og gode disponible rum, der giver jer et hav af indretningsmuligheder.

På denne adresse kombineres nær afstand til både natur og bylivet. I gåafstand fra villaen inviterer både Ring Parken og Rabalderparken på et utal af gode gå- og løbeture i det fri, mens også Boserup Skov er i umiddelbar nærhed. I nærområdet er der desuden både daginstitutioner, folkeskoler og ungdomsuddannelser. Dagligvareindkøbene klares også uden besvær, da der fra villaen er gåafstand til både Lidl og Netto. Ønsker I et større udvalg, har I kun 1,3 km. til Roskildes hyggelige bymidte, der tilbyder jer alskens indkøbsmuligheder, butikker og oplevelser for både store og små, og hvor også stationen er beliggende, klar til at tage jer videre med offentlig transport.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale