Ørebjergvej 51, Gundsømagle, 4000 Roskilde

Rummelig familievilla på lukket villavej i Gundsømagle

Her får I en rummelig familievilla, beliggende på en lukket villavej i Gundsømagle. Villaen er ideel til familien med det store pladsbehov, og som ønsker at sætte sit eget præg på indretningen.

Foran villaen bliver I budt velkommen på den flisebelagte indkørsel hvorfra der er adgang til villaens to indgange. I hverdagen vælger I nok den praktiske bryggersindgang, hvor der er god plads til at opføre skabe og et vaskearrangement, mens villaen også rummer en lys og møblerbar entré. Entréen er ligesom resten af villaens opholdsrum belagt med flotte trægulve der nemt kan slibes og gøres endnu skønnere. Fra entreén er der adgang til alle villaens fire værelser. De tre af værelserne er med indbyggede skabe, mens de sidste værelse egner særdeles sig godt til kontor eller fx hobbyrum. Fra entréen er der desuden adgang til badeværelse med bruseniche, gæstetoilet, køkken og stue. Det lyse køkken byder på rigtig god opbevarings- og bordplads, mens her også er plads til spisearrangement. Ønsker man et mere moderne og større køkkenalrum kan man åbne ind til den store stue, hvor der bestemt ikke mangler plads. Udover masser af indretningsmuligheder byder stuen på en hyggelig pejs samt udgang til havestue, hvorfra man kommer videre ud til villaens skønne have.

Haven fremstår nem at vedligeholde, med enkelte bede langs huset og kanten af den store græsplæne. For enden af den flisebelagte indkørsel er der integreret garage.

Gundsømagle er en særdeles attraktiv by for børnefamilierne. Der er gode stisystemer til byens skole, mens her også er flere daginstitutioner, indkøbsmuligheder og et væld af sportsfaciliteter og fritidstilbud. Byen byder desuden på skøn natur med bl.a. Gulddysseskoven hvor der er flere gå- og løberuter.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne rummelige familievilla.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale