Dronning Sofies Vej 81, 4000 Roskilde

Stor familievilla i det eftertragtede Konge-/ Dronningekvarter

Er I en pladskrævende familie der drømmer om at bo i det eftertragtede Konge- Dronningekvarter, så er muligheden her. Denne skønne villa breder sig over hele 228 boligkvadratmeter og hertil kommer en særdeles anvendelig kælder på 73 m2.

Villaen er opført i klassiske røde mursten, med et flot og velholdt rødt tegltag, og er opdelt i to afdelinger. Udendørs finder I en skøn have med flere sammenhængende fliseterrasser, så der er gode muligheder for at fange en solplet. Er solen for skarp er der både en overdækket terrasse mens der også er markise ved den ene terrasse. Dertil kommer dobbelt carport med direkte indgang til villaen, udhus og flere hyggelige bede samt havedam.

I bliver budt velkommen i den herskabelige entré, der fungerer som bindeled mellem tilbygning og den oprindelige del af villaen. I tilbygningen er der indrettet en stor stue, med ovenlysvindue og udgang til overdækket terrasse, to værelser og en entré med skabsvæg. Der er indgang til entréen fra villaens overdækkede carport. En ideel afdeling til husets teenagere, mens man også kan indrette flere værelser i stuen, hvis behovet er til det.
Fra entréen har I ligeledes adgang til et lyst badeværelse med indbygget bruseniche og charmerende vaskearrangement med træbordplade, samt til villaens kælderplan, mellemplan og 1. sal.

På mellemste plan er villaens velindrettede køkken placeret. Køkkenet er opført i stilrene, hvide elementer og med en tyk bordplade i træ der sammen med klinkerne på væggen og den stilfulde kamin er med til at føre den hyggelige stemning ind i rummet. Køkkenet byder ligeledes på god plads til indretning af spisearrangement, mens der i den tilstødende stue er gode muligheder for at indrette både spisestue og opholdsstue. Det naturlige dagslys ledes nemt ind i rummet gennem det store vinduesparti med terrassedør der åbner direkte ud til en skøn sydvendt fliseterrasse.

1. salen er indrettet med et stort og lyst soveværelse med indbyggede skabe og fransk altan, et værelse der pt. er indrettet til walk-in-closet og et lyst badeværelse med badekar.

Til villaen er desuden en rigtig god og hyggelig kælder med fritliggende loftsbjælker. Kælderen rummer et lyst og lækkert vaskerum/bryggers, vinkælder og flere gode disponible rum.

Den centrale, men rolige beliggenhed har alle dage været meget eftertragtet. I er i gåafstand fra skole, daginstitutioner, havnen, byens grønne områder samt det pulserende liv i bymidten med specialbutikker, dagligvarebutikker og torvedage.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at vise denne skønne familievilla.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale