Gl Tibberupvej 48, 3060 Espergærde

Lys og indflytningsklar familievilla i Tibberup - med lav varmeudgift

Drømmer I om at rykke familien direkte ind i en gennemrenoveret etplansvilla i det attraktive Tibberup-kvarter, med marker som nabo, så er muligheden her. Udefra får I øje på en klassisk vinkelvilla i gule sten fra 1980, men i virkeligheden er her tale om en fuldstændig indflytningsklar villa der i 2016/17 har gennemgået en omfattende renovering og er istandsat efter BR2019 standard. Her kan bl.a. nævnes den lave varmeudgift fra varmepumpen med vandfordeling der cirkulerer varmt vand, nye og efterisolerede lofter, indvendige massive døre i hele huset, nye vinduer i hele huset og ny bryggersdør, massivt egegulv med gulvvarme og stærkt slidlag samt nye elinstallationer i hele huset.

Adgang til villaen er via bryggers eller entré, der også fungerer som fordelingsgang med adgang til næsten alle rum, herunder det store alrum som er i åben forbindelse med entréen, og hurtigt vil blive familiens nye samlingspunkt. I rummet er der både stue og et skønt køkken, så I får fornemmelsen af, at være i samme rum uden nødvendigvis at lave det samme. I stueafdelingen bliver I mødt at det mest fantastiske lysindfald fra det store panorama-vinduesparti med udgang til den tilstødende terrasse. Her kan I virkelig følge med i årstidernes skiften. Rummets størrelse giver jer masser af plads til at indrette jer med sofa- og spisemiljø.
Selve køkkenet er opført i lyse, stemningsfulde elementer og giver ligeledes masser af opbevarings- og bordplads. Fra køkkenafdelingen er der adgang til det praktiske bryggers hvor I også finder opbevaringsplads, samt vaskemaskine og tørretumbler. Et uundværligt rum for børnefamilien.
Dertil rummer villaen hele tre gode værelser samt et skønt, lyst badeværelse med væghængt toilet, hvidt opbevaringsmøbel og en stor bruseniche med glasvæg og rainshower.

Udendørs får I en skøn have med småstensbelagt indkørsel, græsplæne med plads til leg, et godt drivhus med plads til siddearrangement samt flere terrasser så I kan rykke rundt efter solen. Derudover er der for enden af indkørslen opført et isoleret anneks fra 2021 med strøm og vand, mens der endnu kun er forberedt til opvarmning.

Villaen er beliggende i et roligt kvarter kun 15 minutters gang fra badestrand ved Øresund og 5 minutter fra et naturskønt skovområde. I området er der stisystemer, så I nemt og sikkert kan komme til skole og daginstitutioner, mens der ligeledes er kort afstand til centrum af Espergærde hvor I får gode indkøbsmuligheder. Desuden er der kort afstand til Espergærde Station, mens Helsingør og København nås på hhv. 15 og 30 minutter i bil.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne skønne villa.