Søvej 25A, 2791 Dragør

Unik liebhavervilla med uspoleret udsigt over Øresund

Velkommen til en helt særlig ejendom med en utrolig smuk beliggenhed i første række til vandet hvor I vil nyde panoramaudsigten over Øresund; helt fra broen mod nord og ned til Køge Bugt mod syd.

Villaen, som er gennemgribende ombygget i 2014, ligger tilbagetrukket fra vejen, hvor en bred privat indkørsel leder op til en forplads med oplader til elbilen.

Allerede fra forpladsen giver ejendommen et elegant og markant indtryk med sin moderne arkitektur og funktionelle detaljer - her kan bl.a. nævnes de fuldlimede egetræsparketgulve med gulvvarme overalt, massive døre og IHC-styring inkl. IHC-styret alarm - kom indenfor, og oplev en gennemført liebhaverbolig!

Hvad enten I er trådt ind ad indgangspartiet, eller har taget turen direkte igennem den lækre garage/hobbyrum, er det en stilfuld entre med sort granitbordplade som byder Jer velkommen. Herfra kan I tage et kig ind i stueetagens badeværelse, der er opført med badekar og væghængt toilet, før turen går ind i det store åbne køkken med spisestue. Her skaber mørke granitbordplader en flot kontrast til de hvide og tidløse køkkenelementer fra Invita der naturligvis er placeret så udsigten kan nydes mest muligt.

Fra køkkenet kan I åbne et sæt døre op på vid gab, og træde direkte ud i haven mod Øresund.

Køkkenet og spisestuen er i åben forbindelse med en skøn stue, hvor velplacerede glaspartier og terrassedøre inviterer naturen helt ind i boligen. I stuen er der, med mere end 4 meter til loftet, en let, lys og åben stemning, som det i øvrigt generelt gør sig gældende i hele boligen. I stueetagen finder I desuden to værelser, begge med direkte udgang til haven/terrassen og det ene med hems.

Fra spisestuen slynger en trappe sig til førstesalen, hvor turen op ad trappen byder på en overvældende udsigt over vandet. Her finder I yderligere to værelser, herunder en oplagt forældreafdeling med walk-in closet og et dejligt badeværelse med bruseniche. Også fra værelserne på førstesalen er udsigten over Øresund helt exceptionel.

Ejendommen henvender sig til børnefamilien eller livsnyderne - Jer, der sætter pris på roen med havet og naturen helt tæt på og som vil elske at bo i en gennemført bolig med mange lækre detaljer og høj standard hvor end i kigger hen. Haven er anlagt med et pragtfuldt stort terrassemiljø med eksklusive granitfliser rundt om huset. På den store sydvest-vendte terrasse er der uforstyrret sol fra middag og helt til solnedgang, og der er rigeligt plads til både solsenge, havemøbler og blomsterkrukker.

Her bliver I en del af den attraktive grundejerforening, Søvang, med Danmarks længste badebro, fantastisk naboskab, tennisbaner, bådebro, legeplads og det fine stisystem langs kysten.
 
Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise ejendommen, og ikke mindst dens smukke udsigt.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale