Søvej 57B, 2791 Dragør

Åbent hus: 20.06.2021 fra kl. 13:00 til kl. 13:45

Unik 1-plans liebhavervilla med uspoleret vandudsigt for enden af lukket vej

Udover adgang til Danmarks længste badebro får I, i denne 237 m2 store luksusbolig en unik og uspoleret udsigt ud over vandet. Huset er bygget i 2008 og er indrettet med design som PoggenPohl køkken og Boffi badeværelse og de luksuriøse hårde hvidevarer fra Gaggenau.

Dette er boligen for jer, der elsker luksus og materialer i den bedste kvalitet. I bliver budt velkommen i den lyse entré, hvor I fra første øjekast har udsigt ud over vandet. Entréen er i åben forbindelse med husets hjerte og familiens naturlige samlingspunkt - køkkenalrummet med det smukkeste lysindfald, uspoleret vandudsigt og inventar af højeste kvalitet. Her er direkte udgang til den store træterrasse der om sommeren fungerer som et ekstra rum i huset. Køkkenalrummet er i åben forbindelse med husets hyggelige stue.

I får en funktionel og praktisk bolig, hvor alle kvadratmeter udnyttes. Der er naturligvis en moderne forældreafdeling med privat badeværelse med ægte Jacuzzi samt Poliform walk-in-closet. Derudover er der tre gode værelser og endnu et badeværelse. Her er rigeligt plads til også at indrette jer med professionelt hjemmekontor, mens et godt opbevaringsrum midt i huset sikrer, at I ikke løber tør for opbevaringsplads.

Udenfor får I en have i flere niveauer og med masser af hyggekroge og terrasser så I kan rykke rundt hvad enten der er behov for sol, skygge eller læ. Den grønne del af haven er en skøn oase fyldt med stedsegrøn beplantning og masser af blomster, samt en frodig og spiselig del med frugttræer, krydderurtehave og drivhus. Derudover er der bålplads der skaber rammerne for mange uforglemmelige sommeraftener, samt et nyere, isoleret værksted.

Søvej ligger i et særdeles familievenligt område, med både daginstitutioner, klub og skolebus til skolen i St. Magleby, der ligger kun 3 km væk. Området har en populær tennisklub, mens golfklubben også ligger tæt på. Grundejerforeningen er særdeles velfungerende, med arrangementer året rundt, fx til Sankt Hans. Her er et helt særligt sammenhold, private lukkede veje og trygge stisystemer for børnene.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne unikke bolig.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale